XSmoke Startpakke for røykestopp

Sist oppdatert

XSmoke startpakke er et godt valgt for deg som ønsker å kutte ut tobakk ved hjelp av e-sigaretter. Dette er et av de mest populære merkene i Skandinavia, du kan velge mellom en rekke varianter og du kan kjøpe en XSmoke startpakke meget rimelig.

XSmoke inneholder nikotin og virker stort sett på samme måte som for eksempek nikotinplaster, nemlig ved å redusere abstinensene slik at det blir enkelte å kutt ut røyken. I tillegg har e-sigaretter den fordelen at de gir en ekte røykefølelse, slik at det blir enda enklere å slutte.

Kjøpe XSmoke startpakke?

Du kan kjøpe XSmoke startpakke lovlig på nett og du kan velge mellom e-sigaretter med eller uten nikotin. Du kan også velge hvor sterke (mengde nikotin) du ønsker og du får XSmoke startpakke til en meget god pris. Faktisk kan du bestille startpakken gratis og alt du behøve betale er 79 kroner for porto/ekspedisjon. XSmoke selges for øvrig som et bindingsfritt abonnement. Her finner du tilbud på XSmoke startpakke.

I følge helsemyndighetene kan vi her i Norge kjøpe XSmoke og andre nikotinholdige e-sigaretter på nett, dersom formålet er røykestopp og dersom kjøpet skjer fra et EU/EØS land. Slik vi har forstått det er forklaringen at e-sigaretter med nikotin i denne sammenheng anses som legemidler og dermed kommer i under disse reglene. Informasjon om lovlig bestilling av legemidler har vi lagt ut her og vi kan garantere at du trygt kan kjøpe XSmoke startpakke via lenken ovenfor.

Fra forhandleren

Forhandleren som holder til i Tyskland fokuserer naturlig nok på muligheten til å bestille XSmoke startpakke til en meget hyggelig pris. Ellers kan du på salgssidene lese om fordelene med e-sigaretter som dette, samt om hvordan XSmoke virker. Fordelene inkluderer blant annet bedre helse, en realistisk følelse av å røyke, samt muligheten til å spare mye penger.

XSmoke startpakke kommer i mange forskjellige varianter og her burde det være noe for enhver smak. I skrivende stund kan du velge mellom 12 forskjellige startpakker og forskjellene er både knyttet til smak og styrke. Du kan velge vanlig tobakksmak med eller uten nikotin, du kan velge eple, du kan velge mentol. du kan velge jordbær og du kan delvis velge hvor mye nikotin din XSmoke startpakke skal inneholde.

Vi legger til

Selv om e-sigaretter ikke er et sunt helseprodukt er dette bevislige produkter som gir mange en mye bedre helse. Dersom du sliter med røykestopp kan XSmoke gi bedre helse og bedre økonomi. Flere ledende helseeksperter er enige om at e-sigaretter med nikotin kan gi enorme helsegevinster og XSmoke startpakke anbefales i utgangspunktet til alle som ønsker å kutte ut tobakk.

Det at XSmoke startpakke kommer i forskjellige styrker anses vi som et stort pluss og det betyr at du kan velge en styrke som er tilpasset dine behov, ut i fra hvor mye du røyker i dag. XSmoke er en oppladbar e-sigarett med de fordelene og ulempene det medfører. For deg som ønsker et alternativ som ikke må lades opp finner du tips nedenfor. Det finner du også lenker til artikler med mer informasjon om e-sigaretter.

Kan Xsmoke forårsake bivirkninger?

E-sigaretter er fremdeles såpass nye at det finnes relativt lite kunnskap om eventuelle bivirkninger. De aller fleste eksperter er enige om at e-sigaretter er bra for helsen, dersom alternativet er tobakk. Der stopper imidlertid enigheten og enkelte eksperter er skeptiske på grunn av risikoen for bivirkninger. Foreløpige resultater fra en svensk studie indikerer at e-sigaretter kan forårsake nikotin økt puls og økt blodtrykk, men de fleste er enige om at det kreves mer kunnskap før man kan uttale seg sikkert om risikoen for bivirkninger.

Les mer

  • Klikk her for artikkelen «E-sigaretter kan gi helserevolusjon»
  • Klikk her for artikkelen «E-sigaretter er ikke risikofrie»
  • Klikk her for artikkelen «E-sigaretter er nesten ufarlige»
  • Klikk her for å lese om TestRX for menn
  • Klikk her for røykemedisinen Champix
  • Klikk her for slankemedisinen Xenical