Testomax for økt testosteronnivå

Sist oppdatert

Testomax er et kosttilskudd for menn som ønsker høyere testosteronnivå og en god del brukere melder om gode erfaringer med dette kosttilskuddet. Økt muskelmasse, mer energi og økt sexlyst er blant de helsefordelene Testomax kan gi.

Vil du kjøpe Testomax?

Testomax er først og fremst et kosttilskudd for menn med for lave testosteronnivåer, men dette helseproduktet kan muligens også ha effekt på andre. Dersom du ønsker økt testosteronnivå kan du trygt og enkelt kjøpe Testomax på nett. Prisen for en måneds forbruk er i skrivende stund på under 200 kroner og ved å benytte lenken nedenfor får du halv pris. NB: Testomax har blitt erstattet av nyheten Maxulin, som inneholder de samme ingrediensene kombinert i ett effektivt og patentert ekstrakt med navnet Testofen.

Dette hevder forhandleren

På forhandlerens meget informative nettsider kan du lese om effekten fra Testomax, du kan lese om hvilke ingredienser som er benyttet og du finner brukere som har delt sin erfaring med Testomax. Etter det vi kan se er dette ekte personer som deler ekte erfaringer med Testomax og forhandlerens nettsider fremstår som troverdige og profesjonelle.

Et bedre sexliv, økt energi og et godt grunnlag for økt muskelmasse er fordeler som forhandleren fremhever og blant annet kan du lese om en relevant studie som viser at ingrediensen Bukkehornkløver (Fenugreek) blant annet virker mot overvekt og gir økt muskelstyrke. Forhandleren av Testomax fokuserer ellers på at også menn havner i en slags overgangsalder hvor testosteronnivået blir lavere.

Vår kommentar

På norske diskusjonsforum er det mange som har delt sin erfaring med Testomax og lignende produkter og meningene er delte. Noen er fornøyde med effekten, mens andre mener dette er bortkastede penger. Forklaringen på det er nok utgangspunktet og det er først og fremst personer med et lavt testosteronnivå som vil oppleve gode erfaringer med Testomax.

Bukkehornkløver (Fenugreek) er etter vår oppfatning den mest interessante ingrediensen i Testomax og i følge Urtekildens Planteleksikon kan dette ekstraktet blant annet benyttes mot nedsatt sexlyst, hårtap og flere titalls andre helseplager. Bukkehornkløver er for øvrig en velkjent naturmedisin og helseeffekten er godt dokumentert.

Les mer