Staminex for gode erfaringer

Sist oppdatert

Staminex er først og fremst et helseprodukt for deg som vil ha mer energi og bedre utholdenhet i hverdagen, men dette kosttilskuddet byr også på andre helsefordeler. Mange har god erfaring med ingrediensene som er benyttet og nå kan du bestille Staminex på nett.

Hvordan kjøpe Staminex? 

Staminex inneholder de to velkjente ingrediensene rosenrot og ginseng som har en positiv og dokumentert effekt på helsen. Mer energi, økt sexlyst og mindre stress er blant fordelene og nå kan vi her i Norge kjøpe Staminex på nett og i tillegg gi nye kunder muligheten til å bestille Staminex gratis (frakt må betales).

Tilbudet er bindingsfritt og således meget godt, med tanke på at ordinær pris for en måneds forbruk er 369 kroner. NB: Vi gjør oppmerksom på at vi har blitt kontaktet av en kunde som har dårlig erfaring med forhandleren av Staminex og viderebringer herved denne personens advarsel. En advarsel som for øvrig ikke gjelder selve produktet, men betingelser/oppsigelsesfrist. Produktet er utgått

Forhandleren informerer

På forhandlerens informative nettsider finner du mye nyttig informasjon om Staminex, inkludert fullstendige betingelser i forhold til bestilling. Forhandleren fokuserer på at dette er et helseprodukt som gir mer energi og bedre utholdenhet i hverdagen. Videre trekkes det frem en rekke andre helsefordeler og blant annet kan Staminex motvirke stress. Videre er det slik at dette kosttilskuddet har anti-aldrings effekter, at det kan virker som en rensekur som fjerne gift- og avfallsstoffer fra kroppen. På forhandlerens sider finner du for øvrig også litt informasjon om de aktive ingrediensene rosenrot og koreansk ginseng.

Vi legger til

Dersom du velger å kjøpe Staminex får du mye for pengene, enkelt og greit. Dette er et kosttilskudd som virker og den påstanden begrunner vi som følger. Begge de to aktive ingrediensene har dokumentert effekt. Både rosenrot og koreansk ginseng (panax ginseng) er velkjent for sin positive effekt på helsen og forhandlerens påstander stemmer godt overens med relevant forskning.

Rosenrot er flerårig urt og det er ekstrakt fra jordstengelen som brukes i helseprodukter. Dette er et ekstrakt som ifølge Urtekildens Planteleksikon kan brukes mot stress, nedsatt vitalitet, manglende sexlyst, depresjon, håravfall, med mer. Mange har god erfaring med bruk av rosenrot og denne ingrediensen alene er nok til å anbefales Staminex.

Koreansk ginseng er et ekstrakt som om mulig gir enda flere helsefordeler enn rosenrot og også denne ingrediensen kan brukes mot stress og depresjon. Videre er det slik at Koreansk ginseng motvirker tretthet, gir mer energi og aldring og det stopper ikke der. I følge Urtekildens planteleksikon kan dette ekstraktet også brukes mot betennelsestilstander, hodepine, influensa, forkjølelse og menstruasjonsplager. Vi nevner til slutt at mange har god erfaring med å bruke ginseng mot nedsatt sexlyst, impotens, og ufruktbarhet.

Les mer