Sov-Godt for bedre søvn

Sist oppdatert

Sov-Godt er et naturlig sovemiddel som virker allerede innen 30 minutter og som i motsetning til reseptbelagte sovemidler ikke er vanedannende. Naturlige urter med dokumentert effekt er det som sørger for at Sov-Godt kan hjelpe mot søvnproblemer.

Du kan bestille Sov-Godt på nett

Sov-Godt selges etter det vi kjenner til kun på nett og dette er et av mange helseprodukter som selges gjennom en abonnementsordning. Det er både lettvint og rimelig og fordi et abonnement ikke er knyttet til bindingstid er dette en grei ordning. Heller ikke tilbudet til nye kunder er beheftet med bindingstid og det er et godt tilbud som gir en hel måneds forbruk av Sov-Godt gratis. Kampanjen er avsluttet og vi anbefaler nyheten Sleep Repair som virker enda bedre.

Dette skriver forhandleren

Sov-Godt er en reseptfri urtemedisin som virker på kun 30 minutter, som ikke er vanedannende og som effektivt hjelper mot søvnløshet. Det er budskapet fra forhandleren relativt informative salgssider hvor det også fokuseres på følgende. Sov-Godt sørger for at du kan våkne opp frisk, utvilt og med fornyet energi. Ellers skriver forhandleren at Sov-Godt er et kosttilskudd som kan hjelpe mot stress og du finner både fakta om hvilke ingredienser som er benyttet, samt om søvn og søvnproblemer.

Vi legger til

Den store fordelen med et naturlig sovemiddel er noe av det forhandleren påpeker og da tenker vi naturligvis på at kosttilskudd ikke er vanedannende. I tillegg vi ikke et kosttilskudd som Sov-Godt gir den samme «bakrusen» som reseptbelagte sovemidler. Ulempen er at effekten fra et kosttilskudd sjeldent vil være like godt som fra et legemiddel, men vi har all grunn til å tro at Sov-Godt virker.

Det fordi Sov-Godt inneholder aktive ingredienser med en relevant og dokumentert effekt og det gjelder ikke minst for ingrediensen Humle (Humulus Lupulus) som er så godt dokumentert at Europeiske helsemyndigheter har anbefalt at den markedsføres som et sovemiddel. To av de andre ingrediensene i Sov-Godt som har dokumentert effekt er det søvnfremkallende ekstraktet kamille som også kan hjelpe mot stress og angst, samt Avena Sativa også kjent som grønn havre. Sistnevnte virker på samme måte som kamille og skal i tillegg gi en rekke andre helsefordeler.

Vil du lese mer?

  • Her kan du lese om noen av helsefordelene fra humle
  • Her kan du lese om noen av helsefordelene fra kamille
  • Her kan du lese om noen av helsefordelene fra grønn havre
  • Her kan du lese om et kosttilskudd mot mageproblemer
  • Her kan du lese om et kosttilskudd mot overvekt
  • Her kan du lese om et legemiddel mot impotens