SmokeSmart – Gratis e-sigaretter

Sist oppdatert

SmokeSmart er en populær e-sigarett som inneholder nikotin, som du lovlig kan bestille på nett og som kommer i mange forskjellige smaker. Nå kan du forsøke SmokeSmart gratis og det er noe av hva du kan lese om i denne artikkelen

Slik kan du kjøpe SmokeSmart

Nye kunder kan nå bestille en pakke med SmokeSmart gratis og en slik pakke tilsvarer faktisk mer enn 10 pakker med vanlige sigaretter. Alt du behøver å betale er 99 kroner i porto/ekspedisjon og det er ikke knyttet bindingstid til dette tilbudet. Som du kan lese om i neste avsnitt er det fullstendig lovlig å bestille SmokeSmart på nett. Kampanjen er avsluttet. Vi anbefaler besteslgeren X-smoke e-sigaretter.

Lovverket er slik at det ikke er tillatt å selge e-sigaretter med nikotin her i Norge. Men, det er helt lovlig å bestille SmokeSmart og lignende nikotinholdige e-sigaretter på nett. Forklaringen på det er at slike e-sigaretter klassifiseres som et legemiddel og dermed kan importeres til privat bruk. Mer informasjon finnes i artikkelen legemidler på nett og det nevnes til slutt at Tollvesenet har uttalt følgende. E-sigaretter kan importeres av privatpersoner dersom formålet er røykestopp.

Fra forhandleren

Du kan forsøke SmokeSmart gratis og dette et produkt som føles som, ser ut som og smaker som tradisjonelle sigaretter. Det er noe av budskaper fra forhandleren som også fokuserer på hvor mye penger du kan spare ved hjelp av SmokeSmart. Helsefordelene du kan oppnå og muligheten til stort sett å røyke hvor du vil, er andre ting som trekkes frem. Ellers kan du lese en del om fordelene med SmokeSmart i forhold til andre e-sigaretter.

Helseprodukt.org legger til

Dersom formålet er røykestopp anbefaler vi gjerne SmokeSmart e-sigaretter som kommer i hele 6 forskjellige smaker. Spesielt for deg som ikke ønsker utgifter og stresset knyttet til oppladbare e-sigaretter er dette et godt valg og muligheten til å forsøke SmokeSmart (nesten) gratis er et godt tilbud.

Flere ledende eksperter er enige om at e-sigaretter med nikotin kan gi en enorm helsegevinst og det er vanskelig å finne fakta som motbeviser den positive helseeffekten fra SmokeSmart og lignende helseprodukter. Vi nevner likevel at helsemyndighetene i skrivende stund er skeptiske og at det finnes delte meninger om hvor «sunt» det er med e-sigaretter.

Les mer