Slank med Afrikansk mango?

Sist oppdatert

Afrikansk mango er et slankeprodukt som virkelig kan sette fart på slankinga. Faktisk viser enkelte studier et ukentlig vekttap på nærmere 1 kilo, noe som rett og slett er imponerende. Nå er produktet African Mango lansert i Norge til en hyggelig pris.

Flere studier og kunnskap fra naturmedisin viser at afrikansk mango virker og dette helseproduktet kan hjelpe mange ned i vekt. Studiene viser imildertid også at det ikke er alle som vil oppnå ønsket effekt og slik er det dessverre med alle slankemidler. Dersom det slankemiddel ikker virker for deg kan det med andre ord være en god ide å forsøke et annet produkt.

Pris og kjøp

Det beste slankeproduktet med afrikansk mango selges eksklusivt av denne nettbutikken som har spesialisert seg innen slankeprodukter. De tilbyr produktet African Mango som er det sterkeste alternativet som i skrivende stund finnes på det norske markedet. En måneds forbruk får du i skrivende stund til en pris på 279 kroner og ved ordre over 499 kroner får du gratis leveranse. Du får for øvrig også gode rabatter ved kjøp av flere måneders forbruk.

Fra forhandlerens nettsider

Afrikansk mango er bevist effektiv for økt stoffskifte og vekttap. Det er hovedbudskapet fra forhandleren av dette slankemiddelet og på deres nettsider kan du lese litt om slankeeffekten. Du finner også noe informasjon om relevant forskning og fullstendige salgsbetingelser. Andre fordeler som trekkes fram er at afrikansk mango forbedrer kolesterolnivået og leptinnivået.

Vår vurdering

Det å kjøpe Afrikansk mango generelt og helseproduktet African Mango spesielt fremstår absolutt som et godt valg. Dette slankemiddelet er verdt pengene og vel så det, en påstand vi begrunner som følger. Det har blitt foretatt en rekke studier hvor slankeeffekten fra afrikansk mange har blitt påvist og denne slankeeffekten kan være meget god.

En av de mest lovende studiene ble foretatt i 2008 og publisert i tidsskriftet Lipids in Health and Disease. I denne studien deltok 72 overvektige personer som ble delt i to grupper. Den ene gruppen fikk i 10 uker tilskudd av afrikansk mango 2 ganger daglig, mens kontrollgruppen fikk et placebo. Etter de 10 ukene fant forskeren bak studien oppsiktsvekkende resultater. Gruppen som fikk afrikansk mango gikk i snitt ned hele 12 kilo mer enn kontrollgruppen.

Flere andre studier viser også meget gode resultater, men det skal også nevnes at det har blitt foretatt mindre lovende studier. Det meste tyder imidlertid på at afrikansk mango kan bidra til en betydelig vektreduksjon. Mirakler bør du likevel ikke forvente og for å oppnå idealvekta må man også fokusere litt på en noe sunnere livsstil.

Les mer

  • Klikk for å lese mer om afrikansk mango som slankemiddel
  • Klikk for å lese mer om relevant forskning
  • Klikk for å lese om Garcinia Cambogia
  • Klikk for å lese om Medox
  • Klikk for å lese om slankemedisin