Sinetrol for gode erfaringer

Sist oppdatert

Sinetrol er et slankemiddel som er utviklet av det franske firmaet Fytexia og effekten er godt dokumentert. Flere brukere melder om god erfaring med Sinetrol og dette er et godt valg for deg som ønsker økt fettforbrenning.

Vil du kjøpe Sinetrol?

Du kan trygt og enkelt kjøpe Sinetrol på nett og dette er et reseptfritt slankemiddel med naturlige ingredienser. Det er også et rimelig slankemiddel som i skrivende stund kun koster 248 kroner for en måneds forbruk. I tillegg kan nye kunder bestille første forsendelse gratis. Alt du behøver å betale er porto/ekspedisjonsgebyr og du får i tillegg gratis detox og en velkomstgave. Kampanjen er avsluttet. Vi anbefaler Glucomannan eller Coffee Forte.

Fra forhandlerens salgssider

På nettsidene hvorfra du kan kjøpe Sinetrol fokuserer det på at slankeeffekten er godt dokumentert og at studier viser et ukentlig vekttap på opp mot 0,5 kilo. Videre opplyses det om hvilke ingredienser som er benyttet og du kan lese om erfaringer med Sinetrol. Ellers fokuseres det naturlig nok på det gode tilbudet til nye kunder som vi har omtalt i avsnittet ovenfor.

Vår kommentar

Slankemidler som kommer med velkomstgaver gjør oss alltid skeptiske, fordi det fremstår som om produktet i seg selv ikke er godt nok til å selges på egenhånd. I dette tilfelle er imidlertid det en totalt feil oppfatning og vi er positivt overrasket over Sinetrol. Delvis fordi en god del fornøyde brukere har delt sin Sinetrol erfaring på uavhengige nettsteder, men først og fremst på grunn av den gode dokumentasjonen som finnes.

I tillegg til studier som viser at ingrediensene virker, finnes det minst to studier som viser at selve slankemiddelet Sinetrol virker. En av disse er omtalt i det anerkjente tidsskriftet Phytomedicine, mens den andre studien er omtalt på nettsidene til National Center for Biotechnology Information. Begge disse studiene er av typen dobbeltblind og begge er placebokontrollerte, noe som gir økt troverdighet.

I den første studien deltok 20 personer og ingen av deltakerne foretak endringer i livsstilen. Etter 12 uker hadde gruppen som fikk Sinetrol i snitt gått ned mer enn 5 kilo, mens placebogruppen kun oppnådde et ubetydelig vekttap. I den andre studien som ble foretatt ved American Hospital of Paris deltok nærmere 100 personer og etter 12 uker hadde deltakerne som fikk Sinetrol oppnådd en reduksjon i magefettet på hele 10 prosent. Placebogruppen oppnådde også her langt dårlige resultater.

Grapefrukt er en av ingrediensene i Sinetrol og i følge denne 12-ukers studien gir dette ekstraktet alene et vekttap på 1 til 1,5 kilo. Også ingrediensen guarana bidrar til at Sinetrol virker så godt og i følge to studier omtalt på progressivehealth.com er effekten endra bedre en fra grapefrukt, noe som delvis kan forklares med det høye innholdet av koffein. De siste ingrediensene i Sinetrol er varianter av appelsin og på nettsidene til Fytexia finnes informasjon om slankeeffekten og relevant dokumentasjon.

Les mer