Mer energi med ProVital

Sist oppdatert

ProVital skal være et av Nordens mest solgte kosttilskudd og dette helseproduktet kan blant annet gi mer energi, stimulere blodstrømmen, redusere kolesterolnivået og styrke hjertet. Nå kan du prøve ProVital gratis.

Bestill gratis ProVital

ProVital er et relativt rimelig kosttilskudd og i skrivende stund koster en måneds forbruk 299 kroner. Legg imidlertid merke til at nye kunder kan bestille Provital gratis (porto og ekspedisjonsavgift på 65 kroner må betales). Legg også merke til at dette helseproduktet selges om et bindingsfritt abonnement. Det er med andre ord ikke knyttet bindingstid til tilbudet om gratis ProVital. Dersom du blir fornøyd med produktet og ønsker videre forsendelser, kan du for øvrig selv velge hvor ofte du skal motta nye forsendelse med Provital. Produktet er utgått

Fra salgssidene

Forhandleren fokuserer naturlig nok på de potensielle helsefordelene ProVital kan gi og de betegner dette som «veien til energikilden». Videre nevnes fem potensielle helsefordeler som inkluderer at ProVital kan redusere kolesterolnivået, samt ha en positiv effekt på blodomløpet. På forhandlerens nettsider kan du også lese litt om de aktive ingrediensene, om relevant forskning og om hvorfor ProVital kan gi deg bedre helse.

Vi legger til

De aktive ingrediensene i ProVital L-Arginin, L-Citrulin, Beta Alanin og Vitamin K2. L-arginin er en aminosyre som blant annet har en positiv effekt på blodsirkulasjonen, noe som kan gi en betydelig bedre helse. Det fordi en god blodsirkulasjon blant annet er viktig for at kroppen skal bli frisk etter sykdom og skader. L-Citrulin er også en aminosyre som slik vi forstår det er tilsatt for å forlenge effekten fra L-arginin.

ProVital er med andre ord et kosttilskudd som i stor grad bygger på aminosyrer og også Beta Alanin tilhører denne gruppen. Økt energi og bedre utholdenhet er fordelen med Beta Alanin som på enkelte nettsteder omtales som lovlig doping. Den siste aktive ingrediensen er Vitamin K2 som blant annet styrker skjelettet og som kan gi en rekke andre helsefordeler. Tips om hvor du kan bestille gratis ProVital finnes lenger opp i denne artikkelen.

Les mer