Proto-col Bronze for selvbruning

Sist oppdatert

Proto-col Bronze er et kosttilskudd for deg som ønsker en dypere, finere og mer varig brunfarge. Selvbruning er et godt alternativ til solarium og dette helseproduktet kan også benyttes av personer som ønsker beskyttelse mot soleksem og UV-stråling.

Slik kjøper du Proto-col Bronze

Vi her i Norge kan kjøpe Proto-col Bronze fra en seriøs nettbutikk som også selger andre skjønnhetsprodukter og kosttilskudd. Rask og diskret levering til en rimelig penge er det du får og i skrivende stund er prisen kun 349 kroner for en boks med 120 kapsler. Frakt er inkludert ved bestillinger over 499 kroner og du finner utfyllende informasjon om salgsbetingelsene hos nettbutikken hvorfra du kan bestille Proto-col Bronze. Her kan du kjøpe Proto-col Bronze.

Dette skriver forhandleren

Proto-col Bronze er et kosttilskudd for selvbruning for deg som ønsker en solbrun hud hele året. Det er budskapet fra forhandleren som skriver at Proto-col Bronze også sørger for en frisk hud som ikke tørker ut.  Videre er dette et helseprodukt som skal hjelpe mot aldring av huden, som skal beskytte mot UV-stråler og som både inneholder Betakaroten og Vitamin E.

På forhandlerens nettsider kan du også lese om hvordan og hvorfor Proto-col Bronze virker, samt finne informasjon om dosering. Legg i den sammenheng merke til at du skal benytte høyere doser den første tide, frem til du har oppnådd ønsket brunfarge. Proto-col Bronze er som nevnt er kosttilskudd og skal i følge selger ikke gi bivirkninger.

Vi legger til

Betakaroten er den viktigste ingrediensen i Proto-col Bronze og dette fargestoffet er en kraftig antioksidant som i følge forskning øker kroppens melaninproduksjon, noe som skal gi en mer gyllen og brun hud. Betakaroten kan for øvrig også gi andre helsefordeler blant annet i forhold til syn og immunforsvaret. Legg spesielt merke til at betakaroten og dermed Proto-col Bronze kan beskytte mot soleksem og solbrenthet. Legg også merke til at Vitamin E i følge nettdoktor.no hjelper til med å holde huden ung. Dersom du ønsker å lese mer om ingrediensene i Proto-col Bronze anbefales lenkene nedenfor.

Les mer

  • Her finnes mer informasjon om betakaroten
  • Her finnes informasjon om Sizegain Plus
  • Her finnes informasjon om krem mot for tidlig utløsning
  • Her finnes informasjon om Viaman