Priligy er en medisin mot for tidlig sædavgang

Sist oppdatert

Priligy er et legemiddel som fungerer ved å motvirke for tidlig utløsning hos menn. Det er en utfordring mange sliter med, men alt for få kontakter lege for å få behandling. Effekten, risiko for bivirkninger, kjøp på nett og noen gode alternativer kan du lese om i denne artikkelen.

Priligy er en reseptbelagt medisin mot for tidlig utløsning dette er et godkjent legemiddel i EU/EØS-området. Videre er Priligy det eneste legemiddelet som foreskrives spesielt for å hjelpe menn med å få kontroll over egen utløsning. Faktisk kan denne medisinen øke varigheten av et samleie med så mye som 300 prosent og effekten vil vare i opp mot 4 timer.

Med tanke på at om lag 1/3 av alle menn opplever for tidlig sædavgang, er Priligy en medisin som kan hjelpe mange og dette er den eneste reseptbelagte medisinen som er tilgjengelig og som det er klinisk bevist at motvirker for tidlig sædavgang. Priligy anses som en trygg behandling av for tidlig utløsning og kan fås med resept fra lege.

Dosering og bruk

Prilily anbefales kun brukt av menn mellom 18 og 65 år, men det finnes unntak og det kan du lese om nedenfor Når det gjelder dosering er det slik at Priligy kun skal tas en gang pr døgn og anbefalt startdose er 30 mg. Dersom toleransen er god og ønsket effekt ikke oppnås kan legen vurdere å økes dosen til 60 mg. Priligy skal for øvrig tas 1 – 3 timer før seksuell aktivitet.

Bivirkninger og utsatte grupper

Priligy anses som en trygg behandling og dette er et legemiddel som gir relativt liten risiko for bivirkninger. En god del menn vil likevel oppleve slike uønskede reaksjoner og eksempler på de mest vanlige bivirkningene er svimmelhet, kvalme og hodepine. Eksempler på mer sjeldne bivirkninger er søvnproblemer, tåkesyn og problemer med å få orgasme.

Som nevnt er det menn mellom 18 og 65 år som kan få foreskrevet Priligy, men det finnes unntak. Du skal for eksempel ikke bruke dette produktet dersom du har problemer med hjerterytmen eller dersom du tidligere har besvimt. Viktig og utfyllende informasjon om bivirkninger og hvem som ikke skal bruke Priligy finnes i pakningsvedlegget. NB: Legg merke til at Priligy i utgangspunktet ikke skal tas sammen med reseptbelagte potensmidler som Viagra.

Finnes det alternativer

I skrivende stund finnes det ikke reseptbelagte alternativer til Priligy, men det finnes noen reseptfrie produkter som beviselig virker. Det desidert beste alternativet er den anerkjente sprayen VigRX Delay som tusenvis av menn benytter. Fordelene med spray er blant annet raskere effekt og i tillegg er det slik at risikoen for bivirkninger blir redusert. Her kan du lese mer og kjøpe denne VigRX Delay.

Ikke kjøp Priligy på nett       

Det finnes hundrevis av utenlandske nettsteder som tilbyr deg Priligy uten resept og ofte til en billig penge. Myndighetene har gått ut og advart mot slike nettsteder og den advarselen støtter vi 100 prosent. For det første er det ulovlig å kjøpe legemidler på slike nettapotek og for det andre er det falske kopier du tilbys.

Les mer