Personvernerklæring

Sist oppdatert

Helseprodukter.org er et nettsted som tilbyr gratis informasjon om helseprodukter. Vi omtaler både legemidler, kosttilskudd og andre helseprodukter. Kilder for våre omtaler og vurderinger er forskning, naturmedisin, egen kunnskap og brukererfaringer.

Informasjonen i våre artikler er ment å være så korrekt og oppdatert som mulig, men vi tar forbehold om skrivefeil og utdaterte opplysninger. Videre er informasjonen du finner på helseprodukter.org ikke på noen måte ment som medisinske råd og den skal ikke brukes som grunnlag for å ta avgjørelser om egen helse.

Vi understreker at vi ikke selger helseprodukter og at merkenavn og produkter som omtales tilhører de respektive eierne. Vi kan ikke holde ansvarlig for innholdet på nettsteder vi lenker til og heller ikke for misbruk av inneholder på helseprodukter.org

Vi minner om at det I følge lov om opphavsrett til åndsverk er det ikke tillatt å kopiere tekst, bilder eller annet innhold fra dette nettstedet.

Personvern

Helseprodukter.org samler ikke inn personopplysninger og vi mottar heller ikke slike opplysninger fra tredjeparter. Noen av våre samarbeidspartnere og andre nettsteder vi lenker til vil derimot samle inn og oppbevare personopplysninger. De nettstedene det gjelder skal i følge loven opplyse om dette.

Dette nettsteder bruker informasjonskapsler, også kjent som cookies for å forbedre din brukeropplevelse, samt for å analysere trafikk. Et annet formål med informasjonskapsler er å samt oppdage og håndtere misbruk.

 

Vi kan kontaktes på epost; admin@helseprodukter.org