Penispumper, virker det?

Sist oppdatert

Virker penispumper? Hva er fordeler og ulemper med disse produktene? Hvor kan du kjøpe disse hjelpemidlene? Det er noen av spørsmålene du finner svar på i denne artikkelen hvor vi er nærmere på penispumper, også kalt ereksjonsfremkallere.

Hvordan virker det?

I utgangspunktet er en penispumpe et mekanisk hjelpemiddel mot ereksjonsproblemer og disse produktene kalles også vakuumpumper. De er relativt enkelte å benytte og de virker fordi de øker blodmengden i penis og det er også slik potensmedisiner virker. Penispumper benyttes imidlertid også av mennesker som ikke sliter med impotens, fordi de rett og slett ønsker bedre sex. Det kan oppnås fordi en penispumpe kan gi større og hardere penis, økt følsomhet og bedre seksuell utholdenhet.

Hvor effektive er penispumper?

Penispumper, virker det? Ja, det er allment akseptert at penispumper virker mot ereksjonsproblemer og at alle kan får en hardere og større ereksjon ved å benytte disse hjelpemidlene. De fleste er også enige om at en penispumpe virker ved å øke følsomheten og på den måte kan sørge for bedre sex. Hvorvidt regelmessig bruk av penispumpe over tid kan gi en større penis er derimot et mer omstridt spørsmål og det finnes ikke sikre beviser på at så er tilfelle. Men, penispumper virker og de kan gi svært mange menn et bedre sexliv.

Hvordan kjøpe en penispumpe?

Det finnes et relativt stort utvalg av penispumper som enkelt kan bestilles på nett og vi anbefaler en nettbutikk som er kjent for god kundeservice, gode priser og diskret forsendelser. De tilbyr også fri frakt ved bestillinger over 500 kroner og fra deres nettsider kan du kjøpe penispumper i alle prisklasser. Når det gjelder pris er det slik at penispumper koster litt, men fordi det er snakk om en engangsinvestering kan du spare mye penger, sammenlignet med å kjøpe potensmedisiner eller naturlige helseprodukter.

Nedenfor finner du lenke til bestillingssidene for tre gode penispumper i forskjellige prisklasser. Den vi anbefaler er imidlertid Bathmate Hydromax Xtreme som både er kraftigere og enklere i bruk en konkurrentene. Dette er en internasjonal bestselger som du finner til beste pris i denne nettutikken. Nedenfor finner du en instruksjonsvideo, samt en video som forklarer hvorfor dette produktet virker.

Slik brukes Bathmate Hydromax Xtreme

 

Slik virker det

EID Ereksjonsfremkaller er et populært kvalitetsprodukt som virker godt, som ved brukt over tid kan gi større penis og som mer sannsynlig hjelpe deg å bli kvitt ereksjonsproblemer. Ereksjon vil oppnås umiddelbart og etter 12 ukers bruk vil mange igjen kunne oppnå spontane ereksjoner uten bruk av hjelpemidler. Prisen på denne penispumpen som garantert virker er i skrivende stund 2289 kroner. Les mer og bestill

Bathmat Hydromax X30 er en penispumpe som bygger på en ny og mer effektiv teknologi. Kort forklart brukes det her vann for å skape vakuum og større penis, noe som skal være mer komfortabelt, mer effektivt og enkelt i bruk. Kraftigere ereksjoner, også over tid skal være en av fordelene med denne penispumpen som i skrivende stund koster 989 kroner. Les mer og bestill

Handsome Up Pumpen er et rimelig alternativ som til tross for prisen virker godt. Brukt som beskrevet av forhandleren kan denne penispumpen også brukes til å trene opp den seksuelle utholdenheten og som alle vakuumpumper gir deg en hardere og større ereksjon. Prisen er i skrivende stund 459 kroner. Les mer og bestill

Les mer

  • Klikk for å lese hva nettdoktor.no skriver om penispumper, med mer.
  • Klikk for å lese om Viagra
  • Klikk for å lese om et naturlig middel for større ereksjoner
  • Klikk for å lese om medisin mot for tidlig utløsning