More Woman mot østrogendominans

Sist oppdatert

More Woman er et helseprodukt som virker mot østrogendominans og det kan gi en rekke helsegevinster, blant annet i forhold til såkalt muffinmage, dårlig sexlyst og humørsvingninger. Vi har tro på dette kosttilskuddet som har blitt en skikkelig bestselger.

Slik bestiller du More Woman

More Woman er et kosttilskudd som selges av en seriøs og kjent aktør som du trygt kan kjøpe helseprodukter fra. De tilbyr flere bestselgere og gir gode tilbud. Nå kan du for eksempel få 4 ukers forbruk av More Woman til halv pris og i tillegg 20 prosent rabatt dersom du ønsker flere forsendelser.  More Woman selges som abonnement og her finner du det beste tilbudet (utgått).

Nye og bedre produkter har nå kommer på markedet. For kvinner som ønsker mer energi og økt sexlyst anbefales ArginMax. For vektreduksjon anbefales  slankemiddelet MaxMedix som blokkere mye av fettet vi får i oss.

Fra forhandlerens nettsider

Forhandleren av More Woman fokuserer på at dette produktet kan hjelpe mot østrogendominans, en tilstand som kan forårsaker muffinmage, PMS-plager, for tidlig aldring, dårlig sexlyst, med mer. Videre fokuserer det på at kvinner kan får tilbake sin feminitet, samt på at More Woman kan hjelpe kroppen i balanse, slik at du får mer energi og føler deg bedre. Alle de aktive ingrediensene er også nevnt på forhandlerens salgsside, noe vi sette pris på.

Vår kommentar

Hvorvidt et kosttilskudd som More Woman kan gjøre deg gladere skal være usagt, men en bedre helse vil naturligvis gi et bedre liv. Det er noe vi tror kan oppnås ved hjelp av More Woman, enkelt og greit fordi dette er et helseprodukt som virker mot østrogendominans og som dermed kan hjelpe mot energimangel, muffinmage, dårlig sexlyst, med mer.

At østrogendominans kan forårsake en rekke helseutfordringer som nevnt ovenfor fremstår som allment akseptert. Videre er det slik at østrogendominans er et stadig voksende problem som rammer en god del kvinner (og menn). Det skulle tilsi at More Woman kan gi mange kvinner bedre helse og dette er et kosttilskudd med mange ingredienser vi har sans for. De fleste av disse har det vi vil betegne som en godt dokumentert effekt og vi har derfor ingen betenkeligheter med å anbefale dette More Woman

Les mer