More Man mot kulemage

Sist oppdatert

More Man er kapsler som kan hjelpe mot kulemage, mannepupper, dårlig sexlyst og andre tilstander som skyldes østrogendominans. Også menn kan nemlig rammes av østrogendominans og dette er et voksende problem.

Slik kan du bestille More Man

More Man kapsler er et kosttilskudd som selges av en seriøse med lang erfaring i bransjen. Du kan med andre ord trygt bestille More Man på nett og det til en hyggelig pris. Som ny kunde kan du nå få 4 ukers forbruk til halv pris og så 20 prosent rabatt på eventuelle videre forsendelser. Tilbudet om halv pris medfører ikke bindingstid og her kan funner dy det beste tilbudet (utgått). Vi anbefaler det dokumenterte kosttilskuddet Maxulin for menn.

Fra forhandleren

Forhandleren av More Man fokuserer på at disse kapslene hjelper mot østrogendominans og derfor kan gjenopprette maskulinitet og energi. Ved hjelp av dette kosttilskuddet skal du kunne føle deg bedre, få mer energi, bli mer maskulin og en velfungerende kropp. Blant fordelene som nevnes er at More Man kan hjelpe mot kulemage, mannepupper, dårlig sexlyst, for tidlig aldring, nedstemthet, overvekt generelt, tap av muskelmasse, med mer. Alle de aktive ingrediensene er også nevnt på forhandlerens salgsside, noe vi sette pris på.

Vi legger til

More Man er kapsler som inneholder flere ingredienser med dokumentert effekt og det har blitt foretatt en god del forskning som samsvarer med forhandlerens påstander. Videre er det ingen tvil om at østrogendominans rammer stadig flere menn, samt at østrogendominans kan helt eller delvis kan være årsaken til dårlig sexlyst, kulemage, med mer.

Det er med andre ord mye som tyder på at More Man er kapsler som kan hjelpe en god del menn og vi har ingen problemer med å anbefale dette produktet til de som kan ha behov for dette. Enkelte eksperter er riktignok skeptiske til More Man, mye på grunn av markedsføringen. De mener at det ikke bør fremstilles som negativ, at en mann blir mer «kvinnelig». Det har strengt tatt verken vi eller diverse helseeksperter noe med. Det må være opp til den enkelte å avgjøre hvor viktig maskulinitet er og det kan da ikke være noe galt i å få hjelp mot kulemage, dårlig sexlyst eller andre tilstander.

Les mer