Matico Forte Triple Burner med Pantotensyre

Sist oppdatert

Matico Forte er et slankende kosttilskudd som inneholder de to ingrediensene chili og pantotensyre (Vitamin B5). Det skal sørge for økt fettforbrenning og i denne artikkelen finner du blant annet tips om hvor du kan kjøpe Matico Forte Triple Burner.

Slik kan du kjøpe Matico Forte

Vi er i Norge kan kjøpe Matico Forte Triple Burner på nett og dette er et reseptfritt slankemiddel som inneholder naturlige ingredienser. Bestilling kan foretas vi lenken nedenfor som sender deg til det beste tilbudet på Matico Forte. Tilbudet gir deg en måneds gratis forbruk og er helt bindingsfritt. Frakt må naturligvis betales og når det gjelder ordinær pris kan du kjøpe en måneds forbruk av Matico Forte Triple Burner for 369 kroner (frakt inkludert).

Produktet er utgått – Vi anbefaler Fibramin som beviselig virker mot overvekt

Dette skriver forhandleren

En trippel chili burner som er tilsatt Vitamin B5 for økt metabolisme. Det er forhandlerens hovedbudskap og det presiserer at Matico Forte inneholder et effektivt chiliekstrakt med høyt innhold av capsaicin. Når det gjelder helsefordeler peker forhandleren på at dette er slanketabletter som motvirker tretthet, som sørger for normal energimetabolisme og som kan økt den mentale yteevnen.

Vår kommentar

Hvorvidt Matico Forte Triple Burner øker den mentale yteevnen finner vi ingen relevant informasjon om, men det finnes en god del fakta som indikerer at disse slanketablettene vil virke mot overvekt. Capsaicin som finnes i chili er en veldokumentert slankende ingrediens og Vitamin B5 er viktig for kroppens forbrenning. Vitamin B5 går for øvrig også under navnet pantotensyre og du kan lese mer om dette vitaminet via lenkene nedenfor.

Pantotensyre er i følge nettdoktor.no viktig for kroppens stoffskifte og nødvendig for forbrenningen av fett. Videre er det i følge Livestrong.com har det blitt foretatt troverdig forskning som viser at tilskudd av pantotensyre (Vitamin B5) kan hjelpe mot overvekt. Det er imidlertid usikkert om dette virker for alle og vi understreker at de fleste vil få i seg nok pantotensyre gjennom et sunt og variert kosthold.

Matico Forte omtales som en chili burner og slankeeffekten fra chili er relativt godt dokumentert. Blant annet har canadiske forskere påvist at helseprodukter med chili øker energiomsetningen i flere timer etter inntak. Videre har amerikanske forskere påvist at chili kan påvirke forholdet mellom brunt og hvitt fett og på den måten bidra til vektreduksjon, noe du kan lese mer om via lenkene nedenfor. Matico Forte Triple Burner sin evne til å øke energiomsetningen skyldes for øvrig at den mengden energi som går med til kroppens varmeproduksjon økes og denne mengden er betydelig.

Les mer