ManUP for sexlivet

Sist oppdatert

Sliter du med sexlysten, energinivået, muskelstyrken, ereksjonsproblemer eller andre negative konsekvenser av et for lavt testosteronnivå? Da bør du vurdere helseproduktet ManUP med ingredienser som titusenvis av mennesker har god erfaring med.

ManUP inneholder ingredienser som virker godt mot utforderinger som nedsatt sexlyst og ereksjonsproblemer og vil for mange være et vel så godt valg som Viagra eller andre reseptbelagte potensmidler. Disse hjelper nemlig ikke mot nedsatt sexlyst og kommer med relativt stor risiko for bivirkninger.

Hvordan bestille ManUP?

I skrivende stund er det kun mulig å bestille ManUP fra forhandlerens nettsider og det til en meget hyggelig pris. Faktisk koster en hel måneds forbruk kun 258 kroner med frakt inkludert og i tillegg kan nye kunder benytter seg av et meget godt tilbud. Dette tilbudet gir deg en måneds forbruk av ManUP til halv pris og det er ikke knyttet bindingstid til tilbudet. Via lenken ovenfor finner du fullstendig informasjon om salgsbetingelser, med mer.

Dette skriver forhandleren?

Et bedre sexliv og et bedre testosteronnivå. Det er forhandlerens viktigste salgsargument og påstander som støttes av forskning på de aktive ingrediensene i ManUP. Videre fokuserer forhandleren på at testosteronnivået synker med alderen og at ManUP kan redusere noen av de negative konsekvensene som følger med dette. Det kan for eksempel være tap av muskelstyrke, manglende energi, hårtap, med mer.

Vår kommentar

Som nevnt har mange gode erfaringer med ingrediensene i ManUP og dette er et kosttilskudd det oser kvalitet av. Flere av ingrediensene er anerkjent innen naturmedisin og en effekten har blitt påvist gjennom en rekke studier. Det gjelder blant annet ingrediensen Muira Puama som virkelig er effektiv. I følge flere studier oppnår de fleste menn som brukes dette ekstraktet økt sexlyst, kraftigere ereksjoner og de har oftere sex.

Fenugreek (Bukkehornkløver) er også en av de viktigste ingrediensene i ManUP og her dette ekstraktet hjelper mot mye. For det første viser forskning at mer enn 80 prosent av de menn som benytter Fenugreek opplever økt sexlyst, mens mer enn 60 prosent opplever at den seksuelle prestasjonsevnen forbedres. Videre er har det blitt foretatt studier som viser at Fenugreek både har en positiv effekt på testosteronnivået, samt på muskelstyrken.

ManUP inneholder også en rekke andre aktive ingredienser og en av disse er Sibirsk Ginseng som blant annet øker sexlysten. I tillegg har mange god erfaring med å bruke dette ekstraktet for å øke energinivået og utholdenheten. Neselrot som har en positiv effekt på testosteronnivået og Dvergpalme som gir kraftigere ereksjoner finnes også i ManUP. Legg også merke til at dette helseproduktet både inneholder Vitamin B6 og Vitamin B12.

Les mer