Man Virile, virker det?

Sist oppdatert

Man Virile er et kosttilskudd for menn som blant annet skal øke sexlysten og testosteronnivået, samt hjelpe mot muffinsmage og mannepupper. Vi ser på hvorvidt Man Virile virker og du finner også tips om hvor du kan bestille.

Hvordan kjøpe Man Virile?

Som de fleste lignende helseprodukter er det kun mulig å kjøpe Man Virile på nett og det betyr som regel relativt lave priser. Det gjelder også for Man Virile og i skrivende stund koster en måneds forbruk kun 259 kroner. I tillegg kan nye kunder bestille en måneds forbruk til halv pris og frakt er inkludert. Legg ellers merke til at Man Virile selges som et abonnement, men at tilbudet nevnt ovenfor er helt bindingsfritt. Et abonnement på kosttilskudd er for øvrig en god løsning fordi slike produkter bør benyttes over tid, dersom ønsket effekt skal oppnås.

Produktet er utgått – Her finner du et enda bedre alternativ

Fra forhandlerens nettsider

Forhandleren fokuserer naturlig nok på fordelene ved Man Virile og en av egenskapene som trekkes fram er at dette helseproduktet har en positiv effekt på testosteronnivået. Videre poengteres det at Man Virile gir et maksimalt energinivå, samt økt styrke og muskelmasse. En rekke andre helsefordeler nevnes også, inkludert økt sexlyst, samt effekt mot mannepupper og muffinsmage. Ellers finner du utfyllende informasjon om salgsbetingelser, priser, med mer.

Vår vurdering

Man Virile, virker det? Det er det store spørsmålet og vårt svar blir ja. Om alle forhandlerens påstander stemmer er usikkert, men ingrediensene i Man Virile kan beviselig gi menn bedre helse. En positiv effekt på muskelmassen og testosteronnivået er godt dokumentert og det samme gjelder i forhold til økt sexlyst. I tillegg kan faktisk en av ingrediensene også gi kraftigere ereksjoner, noe du kan lese mer om nedenfor.

Vi har spesielt bitt oss merke i to av ingrediensene i Man Virile og en av disse er Panax ginseng, et ekstrakt som gir flere helsefordeler. Blant annet har forskere påvist effekt mot impotens og økt sexlyst. Videre skriver nettstedet herbwisdom.com at denne ingrediensen blant annet kan øke metabolismen og motvirke stress, mens nettstedet mercola.com skriver at Panax ginseng kan gi mer overskudd og styrke immunforsvaret.

Bukkehornkløver finnes også i Man Virile og denne ingrediensen er kjent for å g en positiv effekt på testosteronnivået. Et bedre sexliv er en annen fordel med denne ingrediensen som i følge en studie publiser i the journal Phytotherapy Research økt sexlysten hos 82 prosent. Videre opplevde 63 prosent av de menn som tok Bukkehornkløver at den seksuelle prestasjonsevnen ble bedre. Av andre potensielle helsefordeler kan vi nevne vektreduksjon og lavere kolesterol.

Les mer