Carb No More virker mot overvekt

Karboblokker med grønn te og krom

Sist oppdatert

Karboblokker er navnet på en type slankemidler som reduserer opptaket av karbohydrater og et av de beste alternativene er Carb No More. Dette er slankepiller med dokumentert effekt som du trygt kan kjøpe på nett, til en meget overkommelig pris

En karboblokker virker som nevnt ved å redusere mengden karbohydrater som tas opp i kroppen og dermed blir det ikke dannet så mye nytt kroppsfett. Det er mulig fordi karboblokkere som Carb No More blokkerer enzymer som gjør om karbohydrater til fett.

Carb No More fremstår som den mest effektive karboblokkeren som finnes og i tillegg har dette unike helseproduktet en annen fordel sammenlignet med konkurrentene. Carb No More inneholder nemlig også andre ingredienser som bevislig virker mot overvekt og en av disse er mineralet krom som demper søtsuget.

Denne karboblokkeren inneholder også grønn te som muligens er den best dokumenterte slankeingrediensen som finnes, samt guarana som inneholder mye mer koffein enn kaffebønner. Sistnevnte bidrar til at en større andel fett forbrennes som energi, mens grønn te øker fettforbrenningen på flere forskjellige måter og det er snakk om en betydelig slankeeffekt.

Pris, kjøp og dosering

I Norge er det kun en nettbutikk som tilbyr Carb No More og de tilbyr blant annet rask og diskret levering, samt fri frakt ved ordre over 499 kroner. Prisen for Carb No More er i skrivende stund 299 kroner for 60 kapsler og du får gode rabatter dersom du kjøper flere kapsler i samme ordre. Her kan du kjøpe Carb No More.

60 kapsler vil normalt tilsvare 10 til 30 dagers bruk av Carb No More. Det er nemlig slik at du skal ta 2 kapsler 5 til 10 minutter før et måltid og det skal du gjøre 1 til 3 ganger daglig. Du finner mer informasjon om bruk av Carb No More via lenken ovenfor.

Nyttig informasjon

Carb No More er en type karboblokker som gjerne går under navnet Phaseolus og forklaringen på det er som følger. Phaseolus vulgaris er det samme som hvite hagebønner og den aktive ingrediensen er utvunnet fra disse bønnene. Det er med andre ord hvite hagebønner som sørger for slankeeffekten og den er relativt godt dokumentert. Faktisk viser flere studier et gjennomsnittlig vekttap på om lag ett kilo pr uke, samt at opptaket av karbohydrater kan reduseres med over 50 prosent.

Det har blitt foretatt en rekke studier som viser at slankepiller av typen Phaseolus virker effektivt mot overvekt og en karboblokker kan absolutt være løsningen for deg som får i deg mye karbohydrater. Blant annet har vi en studie omtalt på herbcyclopedia.com hvor deltakerne ble delt i to grupper og hvor alle fikk i seg 2000 – 2200 kcal pr dag. Videre var en god del av disse kaloriene karbohydrater og etter 3 uker var resultatene overbevisende. Den gruppen som fikk en karboblokker tilsvarende PhasoCal gikk desidert mest ned i vekt. Her finner du en gjennomgang av flere studier hvor det konkluderes med at denne typen slankemidler virker mot overvekt.

Les mer