ImmunoPlus med betaglukaner

Sist oppdatert

ImmunoPlus er et kosttilskudd som bygger på betaglukaner, en dokumentert ingrediens som blant annet gir et bedre immunforsvar. Videre er ImmunoPlus et norsk utviklet kosttilskudd som bygger på forskning ved Universitetet i Tromsø.

Slik kan du kjøpe ImmunoPlus

Som mange andre helseprodukter selges ImmunoPlus som et abonnement, noe som blant annet bidrar til lavere priser og en måneds forbruk koster i skrivende stund ikke mer enn 165 kroner. Dersom du ønsker å bestille ImmunoPlus kan du gjøre det fra forhandlerens nettsider hvor nye kunder kan bestille to måneders forbruk til halv pris. Legg merke til at et abonnement på ImmunoPlus er bindingsfritt og at du får tilsendt to måneders forbruk i en forsendelse. Kampanjen er avsluttet

Informasjon fra forhandleren

På forhandlerens nettsider markedsføres ImmunoPlus som en frisk nyhet og det fokuseres blant annet på muligheten til å bestille til halv pris. Videre fokuserer forhandleren på at ImmunoPlus er skreddersydd for immunsystemet, på at dette kosttilskuddet inneholder sterke antioksidanter, samt på at dette helseproduktet inneholder NBG® betaglukaner som er utviklet ved Universitetet i Tromsø.

Forhandlerens nettsider fremstår både som seriøse og meget informative. Du kan blant annet lese om hvordan ImmunoPlus virker og om hvorfor betaglukaner har en positiv effekt på immunforsvaret. Videre kan du lese om historien bak Norsk betaglukan, om hvem ImmunoPlus passer for, samt om relevant forskning og dokumentasjon. Du finner også utfyllende informasjon om salgsbetingelsene knyttet til ImmunoPlus.

Vår kommentar

Det aller meste av relevant informasjon om ImmunoPlus finnes på forhandlerens nettsider og så veldig mye har vi derfor ikke å komme med. Det vi kan nevne er at betaglukaner er en meget godt dokumentert ingrediens som ikke bare kan styrke immunsystemet, men også senke kolesterolnivået, med mer. Vår oppfatning er at ImmunoPlus fremstår som et godt kjøp og at dette helseproduktet selges av en meget seriøs forhandler.

Les mer

  • Klikk for å lese om helsefordeler fra Betaglukaner
  • Klikk for å lese om relevant forskning (på engelsk)
  • Klikk for å lese om medisin mot for tidlig utløsning
  • Klikk for å lese om kosttilskudd mot mageproblemer
  • Klikk for å lese om en effektiv slankemedisin