Hårfjerning med laser og krem

Laser for hårfjerning

Sliter du med uønsket hårvekst? Det finnes en rekke produkter som gir effektiv hårfjerning og to gode alternativ er krem og laser. Du kan blant annet kjøpe laser for hårfjerning som kan brukes hjemme og du kan kjøpe krem eller spray som forhindrer uønsket hårvekst.

Reseptbelagt krem mot uønsket håvekst

Vaniqa krem er et klinisk bevist legemiddel som virker mot uønsket hårvekst og som er reseptbelagt. Dette er et godt alternativ til hårfjerning med laser og de fleste brukere har i følge relevante nettsteder god erfaring med Vaniqa som virker relativt raskt og som sjeldent forårsaker bivirkninger. Viktig informasjon om utsatte grupper, bivirkninger, bruk, med mer finner du i pakningsvedlegget og legen din vil også gi deg nødvendig informasjon.

Du kan kjøpe laser, spray og reseptfri krem

Det finnes også gode reseptfrie alternativer for hårfjerning og da tenker vi først og fremst på laserbehandling. Selv om reseptfri spray og krem også virker, er nemlig effekten fra disse ikke like godt dokumentert. Både laser mot hårfjerning, samt spray og krem kan vi her i Norge trygt kjøpe fra en seriøs nettbutikk som tilbyr rask levering og fri frakt ved ordre over 499 kroner. Her finner du deres produkter innen hårfjerning.

Hårfjerning med laser

Dersom du velger denne metoden kan du velge mellom å gå til en hudklinikk eller du kan kjøpe en laser som er laget for hjemmebruk. Fordelen med førstnevnte er at det sannsynligvis brukes meget bra utstyr og vi må anta at du får behandling fra profesjonelle. Bakdelen er prisen som fort kan komme på over 10 000 kroner og vel så det.

Fordelen med å kjøpe egen laser er at du kan spare mye penger, at produktene har blitt gode og at du kan gjøre alt selv hjemme. Dette har blitt et meget populært alternativ og mange nordmenn velger nå hårfjerning hjemme med laser. Et av de mest populære produktene er Silk’n Glide sine lasere som i skrivende stund kun koster fra 1200 til 2500 kroner og som kommer med 2 års garanti. Hos nettbutikken omtalt ovenfor finner du utfyllende informasjon om lasere for hårfjerning som du kan kjøpe på nett.

Hårfjerning med spray og krem

Hårfjerning med krem eller spray er et noe misvisende uttrykk. Det fordi disse produktene først og fremst virker med å forhindre uønsket hårvekst. De kan med andre ord gjerne brukes i kombinasjon med laser og det finnes egne produkter som er utviklet spesielt for dette. Nedenfor finner du en kort omtale av 2 populære alternativer. Flere helseprodukter for hårfjerning finner du hos den omtalte nettbutikken.

Ultra Hair Away er en spray som har som mange kunder har god erfaring med og effekten er relativt godt dokumentert. Denne sprayen kan brukes både i ansiktet og på resten av kroppen. Videre kan den både brukes av kvinner og menn. Kort forklart virker Ultra hair away ved å angripe hårsekkene slik at hårfjerning blir unødvendig. Prisen for en flaske er i skrivende stund 389 kroner.

Skinception Stop Grow er en krem er også et produkt som virker ved å forhindre uønsket hårvekst og dette fremstår som et meget godt alternativ. Effekten fra de aktive ingrediensene er nemlig meget godt dokumentert og kliniske studier viser overraskende gode resultater. Prisen ligger i skrivende stund på 329 kroner.

Les mer