Gurkemeie K2 virker mot det meste

Sist oppdatert

Gurkemeie K2 er et helseprodukt som blant annet hjelper mot ømme muskler, stive ledd, betennelser og mye mer. I følge spesialist i indremedisin, Allan Fjelstrup, er det nesten er utrolig hva gurkemeie kan utrette og dette produktet inneholder også andre effektive ingredienser. 

Kjøpe Gurkemeie K2

Kosttilskuddet Gurkemeie K2 gir som navnet tilsier ikke bare helsefordelene fra gurkemeie, men også fra Vitamin K2. Dersom du ønsker å forsøke dette kosttilskuddet kan du kjøpe Gurkemeie K2 på nett og det til en meget hyggelig pris. Faktisk kan du bestille Gurkemeie K2 nesten gratis, fordi du kun behøver å betale porto og ekspedisjon. NB: produktet er utgått, men her kan du kjøpe Lectinect K2 som er tilsatt Vitamin D.

Fra forhandleren

På forhandlerens nettsider fokuseres det naturlig nok på muligheten til å bestille Gurkemeie K2 gratis. Videre er det helsefordelene som trekkes frem og forhandleren fokuserer spesielt på at dette helseproduktet virker mot stive ledd og ømme muskler. Videre fremheves det at Gurkemeie K2 virker mot leddsmerter, betennelser, urinsyregikt, revmatisme og slitasjegikt. Vi tar også med at forhandleren trekker frem innholdet av Bioperine, et ekstrakt som styrker opptaket av Gurkemeie (curcumin) og Vitamin K2.

Vår kommentar

Det finnes liten tvil om at både Vitamin K2 og ikke minst gurkemeie gir en rekke positive helseeffekter. Det er noe som har blitt påvist gjennom omfattende studier og en rekke eksperter anbefaler tilskudd av gurkemeie (curcumin) og/eller Vitamin K2.

Flere av de potensielle fordelene med Gurkemeie K2 er nevnt ovenfor og i tillegg er det slik at dette kosttilskuddet kan brukes til å forebygge og muligens også behandle kreft og Alzheimers sykdom. Videre har dette helseproduktet en positiv effekt på leveren, og fordøyelsen. Vi tar også med at gurkemeie kan virke mot depresjon og aldring.

Curcumin er navnet på fargestoffet i gurkemeie og det er dette som er den aktive ingrediensen. Bioperine er et ekstrakt utvunnet fra sort pepper og i tillegg til å virke mot overvekt, sørger dette ekstraktet for et mye bedre opptak av næringsstoffer. Bioperine sørger med andre ord for at Gurkemeie K2 gir bedre effekt.

Les mer

  • Klikk for artikkelen 10 proven health benefits of turmeric and curcumin
  • Klikk for artikkelen Kroppen trenger mer vitamin K2
  • Klikk for å lese om flere kosttilskudd
  • Klikk for å lese om hemoroide behandling
  • Klikk for å lese om behandling av hårtap
  • Klikk for å lese om helseprodukter mot mageproblemer