Golden Vital Man anbefales

Sist oppdatert

Golden Vital Man er et helseprodukt for men med redusert testosteronnivå. Mer energi, økt velvære, et bedre sexliv, samt en positiv effekt på muskelmassen er blant fordelene med dette dokumenterte kosttilskuddet som du kan kjøpe på nett.

Kjøpe Golden Vital Man

Vi anbefaler dette helseproduktet til menn som har redusert testosteronnivå, for eksempel grunnet alder og du kan trygt kjøpe Golden Vital Man på nett. Prisen er 298 kroner for en måneds forbruk og som ny kunde får du første måned til halv pris. Frakt er inkludert, men legg merke til at Golden Vital Man selges som et abonnement med 6 måneders bindingstid. Det er for så vidt helt greit, fordi et kosttilskudd bør benyttes over tid, dersom ønsket effekt skal oppnås. Kampanjen er avsluttet. Vi anbefaler nyheten Testofen

Dette skriver forhandleren

Ta vare på mannen i deg og få mer energi i hverdagen. Det er hovedbudskapet fra forhandleren av Golden Vital Man som tilbyr meget informative nettsider. Der kan du lese om ingredienser, om relevant forskning, om helsefordeler med dette helseproduktet, med mer. Du finner også informasjon om dosering og fullstendige salgsbetingelser.

Forhandleren fokuserer på at Golden Vital Man støttes av kliniske studier og det vises blant annet til forskning som bekrefter at den viktigste ingrediensen øker testosteronnivået. Legg ellers merke til t forhandleren anbefaler bruk av Golden Vital Man i perioder på 8-12 uker, med en måneds pause mellom hver periode. Det skal gi best effekt, men vi har ikke funnet noe informasjon som indikerer at dette stemmer og som forhandleren skriver vil effekten avta i løpet av 1-3 uker uten bruk.

Vi legger til

Vi er med andre ord av den oppfatning at Golden Vital bør tas med den døgndosen forhandlere foreskriver, men uten pauser. Vi er også av den oppfatning at mange menn vil få en bedre hverdag ved hjelp av dette kosttilskuddet. Det gjelder først og fremst menn som på grunn av stress og/eller alder har et redusert testosteronnivå. Legg i den sammenheng merke til at redusert testosteronnivå på grunn av alder kan forekomme lenge før man nærmer seg 50 år.

Bukkehornkløver (Fenugreek), magnesium, aminosyrer, sink og niacin er ingrediensene i Golden Vital Man og dette er ingredienser som virker slik forhandleren hevder. Niacin (Vitamin B3) er for eksempel viktig for energinivået, mens bukkehornkløver gir en rekke positive helseeffekter. Økt testosteronnivå, økt muskelmasse, bedre sexlyst, mer energi og effekt mot hårtap er bare noe av de potensielle helsefordelene med dette ekstraktet. Mer informasjon om ingrediensene i Golden Vital Man finnes via lenkene nedenfor.

Les mer