Glucomin for gode erfaringer

Sist oppdatert

Glucomin er et slankemiddel som inneholder den effektive ingrediensen glucomannan, en ingrediens mange har gode erfaringer med. Dersom du velger å slanke deg med Glucomin kan du forvente at vekttapet nesten fordobles og nedenfor kan du lese om hvorfor.

Tilbud på Glucomin

Glucomin er et rimelig slankeprodukt som kun vil koste deg 299 kroner for en hel måneds forbruk og i tillegg kan du benytte deg av et meget godt tilbud. Dette tilbudet som gis til nye kunder gir en måneds forbruk til kun 99 kroner og frakt er inkluder. Legg merke til at tilbudet på Glucomin er bindingsfritt og du kan med andre ord når som helst si opp ditt abonnement. Produktet er utgått, men her kan du lese om Fibramin som også inneholder glucomannan og krom.

Forhandleren skriver

Glucomin er et slankemiddel som inneholder glucomannan, et vannløselig fiber som kan ta til seg vann tilsvarende 200 ganger sin egen vekt og som mange har god erfaring med. Det gjør det mulig å slanke seg uten sultfølelse fordi disse fibrene tar opp mye plass i magen og dermed gjør deg mindre sulten. Det er hovedbudskapet fra forhandleren av Glucomin som tilbyr en informativ og troverdig nettside. Ellers fokuserer forhandleren på at dette helseproduktet også kan redusere opptaket av fett og proteiner, slik at slankeeffekten blir enda bedre. Ellers finner du mer informasjon om det nevnte tilbudet, samt om hvem som ikke bør benytte Glucomin.

Vi legger til

Dersom du sliter med å gå ned i vekt er Glucomin et godt valg som garantert gir valuta for pengene. Slankeeffekten er godt dokumentert gjennom en rekke studier og dokumentasjonen er så god at EFSA har godkjent at glucomannan markedsføres med slankende påstander. EFSA er for øvrig EU sitt ekspertpanel innen matsikkerhet og tilsvarer det norske mattilsynet. Det er første gangs en slik godkjennelse er gitt til et slankende kosttilskudd og den er gitt etter grundige vurderinger.

Når det gjelder slankeeffekten har forhandleren helt rett i sine påstander om at Glucomin vil motvirke sultfølelse og det skjer på to måter. Dersom Glucomin tas som anbefalt vil du føle deg halvmett allerede når du skal begynne et måltid og dermed få i deg færre kalorier. I tillegg vil metthetsfølelsen vare lenger og dermed blir det enklere å unngå småspising. Forhandleren har for øvrig også rett i sin påstand om at Glucomin kan ta til seg og fjerne fett. Legg ellers merke til at EFSA også har godkjent påstander om at glucomannan har en positiv effekt på kolesterolnivået.

Les mer