Røykestopp med Fortuna e-sigaretter

Sist oppdatert

Fortuna e-sigaretter gir en ekte røykefølelse, både i forhold til smak og nytelse. Dersom du vurderer røykestopp er med andre ord dette et godt alternativ og tusenvis av mennesker har allerede fått hjelp. Nå kan du forsøke Fortuna e-sigarett gratis.

Kjøpe Fortuna e-sigaretter

I neste avsnitt kan du lese om hvorfor det er lovlig å kjøpe Fortuna e-sigaretter på nett, men først noen ord om hvordan du bestiller. Du går ganske enkelt til salgssidene til dette helseproduktet og foretar din bestilling som så vil ankomme via posten. Legg spesielt merke til at du i skrivende stund kan forsøke Fortuna e-sigaretter gratis, et tilbud som det ikke er knyttet bindingstid til. Kampanjen er avsluttet

E-sigaretter med nikotin kan kjøpes lovlig

Dette er en e-sigarett som inneholder nikotin og som det i skrivende stund ikke er tillatt å selge her i Norge. Det er imidlertid fullt lovlig å kjøpe Fortuna e-sigaretter på nett fordi dette helseproduktet klassifiseres som et legemiddel. Legemidler til privat bruk kan importeres fra land innenfor EØS-området, vel å merke dersom visse betingelser er oppfylt og Tollvesenet har uttalt følgende. Det er tillatt å importere e-sigaretter til privat bruk, så lenge formålet er røykestopp.

Forhandleren skriver

Du kommer ikke nærmere den ekte røykefølelsen enn ved å bruke Fortuna e-sigaretter. Det er noe av det forhandleren fremhever på sine nettsider hvor det også fokuseres på at dette legemiddelet gir mer enn 90 prosent sjanse til en vellykket røykestopp. Eller nevnes det at en eneste Fortuna e-sigarett tilsvarer 30 vanlige sigaretter, samt at det allerede er mer enn 10 000 som har fått hjelp av dette helseproduktet. Du kan naturligvis også lese om fordelene med røykestopp.

Vår kommentar

Det hersker noe uenighet om hvor sunne e-sigaretter egentlig er, men de aller, aller fleste eksperter er enige om at for eksempel Fortuna er å foretrekke fremfor vanlige sigaretter. Videre er de flere anerkjente forskere som anbefaler e-sigaretter til røykestopp og det finnes i skrivende stund ikke noe godt argument mot dette.

Dersom du vurderer røykestopp anbefaler vi mer enn gjerne Fortuna e-sigaretter, spesielt på grunn av muligheten til å forsøke gratis. Det gir en god anledning til å finne ut om Fortuna er noe for deg, blant annet i forhold til smak og røykefølelse. Noen relevante artikler med tips og fakta om hvorfor du lovlig kan kjøpe Fortuna e-sigaretter, om potensielle helsefordeler, med mer, finner du lenker til nedenfor.

Les mer