Du kan teste CFK Forte

Sist oppdatert

CFK Forte er et slankeprodukt som først og fremst kan øke forbrenningen og dersom du blir med og tester dette slankemiddelet vil du motta en gave med en verdi på opp mot tusen kroner. Det er et spennende tilbud og nedenfor kan du lese mer om CFK Forte.

Vil du teste CFK Forte?

Dersom du ønsker å teste CFK Forte kan du enkelt bestille dette slankemiddelet på nett og dersom du velger å delta i testpanelet får du både rabatt og en flott gave. Gaven som tilsendes etter endt testperiode på tre måneder er en serie hudpleieprodukter med en verdi på snaut 1000 kroner. For en måneds forbruk betaler du kun 199 kr og selv om disse slankepillene selges som et abonnement er det ingen bindingstid eller andre kjøpsforpliktelser. Produktet er ikke lenger tigjengelig. Vi anbefaler disse slankepillene.

Fra forhandlerens nettsider

På forhandlerens nettsider fokuseres det naturlig nok på at dette er et helseprodukt for vektreduksjon og det nevnes blant annet at CFK Forte inneholder ingredienser som øker kaloriforbruket og som bidrar til et normalt blodsukkernivå. Ellers finnes det utfyllende informasjon om muligheten til å bli med på å teste CFK Forte, samt om fordelene du tilbys.

Vi legger til

Muligheten til rabatt og en gave for personer som ønsker å teste CFK Forte fremstår som et greit tilbud og så lenge abonnementsordningen er bindingsfri ser vi ingen grunn til å fraråde dette tilbudet. Det er for øvrig helt vanlig at slankepiller selges via abonnement, noe som blant annet betyr rimeligere priser.

Når det gjelder slankeeffekten fra CFK Forte ser vi ingen grunn til at dette slankemiddelet ikke skal kunne hjelpe mot overvekt og da på den måten forhandleren hevder. Det fordi CFK Forte inneholder minst 3 aktive ingredienser med en slankeeffekt som er forholdsvis godt dokumentert.

En av disse ingrediensene er krom som sørger for at CFK Forte kan ha en regulerende effekt på blodsukkeret, noe som er viktig både i forhold til forbrenning og kontroll på søtsuget. Chili er en annen ingrediens i CFK Forte og det har blitt foretatt en rekke studier som viser at dette virkestoffet øker forbruket av kalorier og dermed også forbrenningen. Det samme gjelder for øvrig for ingrediensen fucoxanthin og slankeeffekten fra dette virkestoffet er påvist av forskere fra Japan, Danmark, Russland, med flere.

Les mer

  • Her kan du lese om en relevant studie på slankeeffekten fra chili
  • Her kan du lese om mer om relevant forskning
  • Her kan du lese om Garcinia Cambogia
  • Her kan du lese om 4Play For Men