DreamWell sovemiddel anbefales

Sist oppdatert

DreamWell er et naturlig sovemiddel som også kan gi effekt mot uro, stress og mild angst. Hele fem aktive ingredienser er benyttet og i tillegg til dokumentert effekt kan det vises til overbevisende godkjennelser fra Europeiske helsemyndigheter.

Europeiske helsemyndigheter har godkjent at flere av ingrediensene i DreamWell anbefales mot søvnproblemer og effekten er godt dokumentert. Kunnskap fra naturmedisin og erfaringer fra brukere tilsier også at DreamWell virker. Til tross for dette er forhandleren forsiktig med å markedsføre dette som et sovemiddel, noe vi antar skyldes strenge regler for markedsføring av helseprodukter.

Vil du kjøpe DreamWell?

Dette er et reseptfritt helseprodukt som selges på nett og du kan kjøpe DreamWell direkte fra forhandleren. Det betyr at mange kostnader er fjernet og det ser vi igjen i prisen. I skrivende stund kan du kjøpe hele to måneders forbruk til kun 369 kroner pluss frakt på 29 kroner. Dette reseptfrie sovemiddelet selges for øvrig som et bindingsfritt abonnement. Her kan du kjøpe DreamWell

Fra salgssidene

DreamWell selges av en seriøs forhandler som på sine nettsider gir troverdig og nyttig informasjon om dette kosttilskuddet. Blant annet kan du lese litt om ingrediensene som er benyttet og om fordelene med dette sovemiddelet. Videre finner du naturligvis fullstendig informasjon og salgsbetingelser, samt muligheten til å kjøpe DreamWell. Fordeler som forhandleren fremhever er bedre søvnkvalitet, redusert stress, hjelp mot søvnmangel og mot nervøsitet.

Vår kommentar

Som norske regler krever skriver forhandleren at DreamWell kan gi bedre søvn og effekt mot stress, med mer. Vi er imidlertid overbevist om at ordet vil gir en bedre beskrivelse av dette sovemiddelet og forklaringen på det er som følger. Flere av ingrediensene i DreamWell har dokumentert effekt og anbefales blant annet av flere leger og andre eksperter. Videre har Europeiske myndigheter godkjent at minst to av ingrediensene i DreamWell anbefales som sovemiddel og til dels også mot mild angst, stress og humørsvingninger.

Lavendelolje, Kamomille, Magnesium og Humleekstrakt er de ingrediensene som sørger for at DreamWell gir den ønskede effekten og Lavendelolje er for eksempel kjent for å virke beroligende og ikke minst søvndyssende. Sitronmelisse gir i følge en rekke studier bedre søvn og virker i tillegg mot angst og stress. Humleekstrakt er en av ingrediensene som er godkjent av Europeiske helsemyndigheter, blant annet for behandling av dårlig søvn og humørforstyrrelser. Kamomille er et anerkjent sovemiddel som i flere hundre år har blitt benyttet mot søvnproblemer, mens magnesium er viktig for at hjernen skal sende signaler om at kroppen skal slappe av. Tips om hvor du kan kjøpe DreamWell finnes i første avsnitt. Mer informasjon om ingrediensene i DreamWell finnes vi lenkene nedenfor.

Mer informasjon

  • Les om søvn og magnesium
  • Les om koffeinpiller
  • Les om Sleep Repair