Devigest mot mageproblemer

Sist oppdatert

Devigest er et helseprodukt som virker blant annet virker mot luft i magen og oppblåst mage. Til forskjell fra de fleste andre kosttilskudd mot mageproblemer virker Devigest nesten umiddelbart og behøves derfor kun å tas ved behov.

Slik kan du kjøpe Devigest

Vi her i Norge kan nå trygt og enkelt kjøpe Devigest fra en nettbutikk som tilbyr en rekke kvalitetsprodukter. Rask og diskret levering er blant fordelene med denne nettbutikken som tilbyr fri frakt ved bestillinger fra 500 kroner og oppover. Prisen er i skrivende stund 399 kroner og utfyllende informasjon om salgsbetingelsene finnes på salgssidene. Her kan du lese mer og kjøpe Devigest.

Her kan du lese om kosttilskuddet Lectinect Mage

Dette skriver forhandleren

Devigest er i følge forhandleren et kosttilskudd mot mageproblemer som inneholder vitenskapelig undersøkte ingredienser. Videre er alle disse ingrediensene naturlige og dette helseproduktet skal ikke gi bivirkninger. På de informative norskspråklige salgssidene kan du ellers lese om hvilke ingredienser som finnes i Devigest, om hvordan dette kosttilskuddet virker, med mer. Du finner også informasjon om muligheten til betalingsutsettelse.

Bedre fordøyelse av fett, karbohydrater og proteiner er blant fordelene med Devigest og som nevnt er dette et middel for magen som skal virke svært raskt og som derfor kun behøver å tas ved behov. Du kan tas Devigest før, under eller etter et måltid og få hjelp mot fordøyelsesproblemer, i alle fall dersom vi skal tro forhandleren.

Vi kommentar

Forhandleren som tilbyr oss her i Norge å kjøpe Devigest har et godt rykte og vi har ingen grunn til å betvile deres påstander om dette kosttilskuddet mot mageproblemer. Vi har likevel sjekket en del av ingrediensene i Devigest og disse gir bevislig en relevant og anbefales ofte mot mageproblemer.

En slik ingrediens er ekstraktet Bromelain som utvinnes fra ananas og som i følge livestrong.com blant annet bedrer fordøyelsen ved å bryte ned proteiner. Også ingrediensen Papain som kommer fra papaya frukten er kjent for å gi bedre fordøyelse, blant annet av kjøtt, og i følge flere eksperter kan dette ekstraktet gi betydelig hjelp mot mageproblemer. Vi nevner også Devigest inneholder laktase, noe du kan lese mer om via lenkene nedenfor.

Les mer