Detoxkuren for bedre helse

Sist oppdatert

Detoxkuren er et kosttilskudd som blant annet kan ha en positiv effekt på blodsirkulasjonen, på hud, på håret, på neglene og på energinivået. I tillegg har ingrediensene i dette helseproduktet en vanndrivende effekt, noe som betyr at du raskt kan bli kvitt litt overvekt.

Hvordan kjøpe Detoxkuren?

Detoxkuren er en 12-dagers rensekur som forhandleren anbefaler at skal brukes en gang pr måned. Videre er dette et helseprodukt som selges som et abonnement, men legg merke til at dette er helt bindingsfritt. Det gjelder også om du velger å benytte det av velkomsttilbudet som gir en 12-dagers detoxkur for kun 49 kroner, med frakt inkludert. Ordinær pris er for øvrig 199 kroner, så Detoxkuren er et rimelig kosttilskudd. Produktet er utgått, men i denne nettbutikken finner du flere detoxkurer.

Forhandleren informerer

På kampanjesidene for Detoxkuren finner du nyttig informasjon om dette helseproduktet og naturlig nok fokuseres det på fordelene. Blant annet fokuserer forhandleren på at Detoxkuren kan gi mer overskudd og energi, samt noe vektreduksjon. Videre kan du forvente at Detoxkuren virker mot cellulitter, at dette kosttilskuddet bedrer søvnkvaliteten og blodsirkulasjonen, samt at du får sunnere hud og hår. På kampanjesidene finner du for øvrig utfyllende informasjon om muligheten til å kjøpe Detoxkuren, samt om salgsbetingelsene.

Vår kommenter

Virker detoxkurer? Behøver vi detoxkurer? Dette er omstridte spørsmål og de fleste norske eksperter vil svare nei på begge spørsmålene fordi de mener at kroppen selv kvitter seg med avfallsstoffene. Videre har det blitt foretatt lite forskning som dokumenterer at detoxkurer virker. På den annen side er det vanskelig å dokumentere en eventuell effekt og vi utsettes stadig vekk for flere giftstoffer.

Om Detoxkuren virkelig renser kroppen din kan ikke vi svare på, men vi kan bekrefte en ting. De aller fleste vil kunne oppnå en helsegevinst ved å benytte dette helseproduktet. Det er en påstand vi kommer med fordi Detoxkuren inneholder virkestoffer som beviselig gir effekt blant annet i forhold til å forbedre fordøyelsen. Videre finnes det ikke tvil om at ingrediensene i Detoxkuren har en vanndrivende effekt og det er overveiende sannsynlig at dette kosttilskuddet gir en positiv effekt på hud, negler og hår.

Blant ingrediensene i Detoxkuren finner vi kjerringrokk som blant annet har en vanndrivende effekt og som styrker hud og negler. Det kan du lese mer om på nettstedet wholehealthmd.com og på Urtekildens planteleksikon kan du lese om fordelene med ingrediensen neslerot, en ingrediens som blant annet virker vanndrivende, som virker betennelseshemmende og som stimulerer hårveksten, med mer.

Les mer om helseprodukter