DanSmoke e-sigaretter med nikotin

Sist oppdatert

DanSmoke er Norges mest solgte e-sigarett og flere tusen mennesker at fått en tobakksfri hverdag ved hjelp av dette helseproduktet som det kun er mulig å kjøpe på nett. Sjekk hvor du kan bestille DanSmoke og finn nyttige tips nedenfor.

Slik kan du kjøpe Dansmoke

Det er dessverre ikke mulig å kjøpe e-sigaretter med nikotin her i Norge, men det er helt lovlig å bestille DanSmoke på nett. Det fordi DanSmoke og andre e-sigaretter med nikotin regnes som et legemiddel og kan derfor importeres til privat bruk, dersom visse betingelser oppfylles. Disse blir oppfylt dersom du velger å kjøpe DanSmoke via lenken nedenfor. Tollvesenet har for øvrig uttalt at nikotinholdige e-sigaretter kan kjøpes på nett (importeres) av privatpersoner så lenge formålet er røykestopp.

Som ny kunde kan du i skrivende stund benytte deg av et meget godt tilbud på DanSmoke e-sigaretter. For kun 99 kroner + frakt får du 1 sigarett og blant annet 3 filtre med nikotin i forskjellige smaksvarianter. (1 e-sigarett tilsvarer mange vanlige sigaretter). Dersom du velger å bestille DanSmoke får også to ladere, batteri og oppbevaringsetui, samt muligheten til mange gode kundefordeler. Kampanjen er avsluttet. Vi anbefaler XSmoke e-sigaretter

Fra forhandleren

DanSmoke gir gode muligheter til å oppnå en tobakksfri hverdag er budskapet fra forhandlere som blant annet tilbyr en pengene tilbake garanti. Den innebærer at du får drøyt 1000 kroner tilbake, dersom du ikke er røykfri (tobakksigaretter) etter 1 år med DanSmoke. Forhandleren fokuserer ellers på hvor mye penger du kan spare ved å bruke DanSmoke e-sigaretter, på at 92 prosent av deres kunder klarer å kutte ut tobakk, samt på at fordelene med Vip klubben de tilbyr.

Vi legger til

Dersom målet ditt er røykestopp fremstår DanSmoke e-sigaretter på alle måter som et godt alternativ. Du kan forsøke disse e-sigarettene til en meget lav pris, de selges av en seriøs forhandler, du kan spare mye penger og prognosene i forhold til å kutte ut tobakk fremstår som gode. DanSmoke er for øvrig oppladbare e-sigaretter, noe mange foretrekker.

Vi legger til at det hersker uenighet i forhold til helsefordelene med e-sigaretter og helsemyndighetene er foreløpig blant skeptikerne. En rekke ledene eksperter er imidlertid positive til e-sigaretter med nikotin og to ting kan fastslås med en rimelig grad av sikkerhet. Det første er at DanSmoke og lignende e-sigaretter gjør et langt enklere å kutte ut tobakk. Det andre er at DanSmoke er mye mindre skadelig enn tobakksigaretter.

Les mer