Virker Coffee Zero

Sist oppdatert

Virker slankekaffen Coffee Zero? Hvordan er eventuelt slankeeffekten? I denne artikkelen ser vi nærmere på det populære slankemiddelet Coffee Zero som mange nok kjenner til fra diverse reklamekampanjer.

Ekstrakt fra grønne kaffebønner har dokumentert slankeeffekt og kan hjelpe mange mennesker ned i vekt. Dersom du ønsker denne slankehjelpen er Coffee Zero et av flere gode alternativer, men sannsynligvis ikke det beste. For deg som ikke ønsker å drikke den noe spesielle slankekaffen finnes for øvrig også grønn kaffe som slankepiller og nedenfor finner du 3 alternativ vi har meget god tro på.

  • CoffeeForte er et slankende helseprodukt med som i tillegg til ekstrakt fra grønne kaffebønner er tilsatt grønn te og carcinia cambogia.
  • Skinny Coffee er en ny og sterk slankekaffe som er tilsatt flere effektive virkestoffer for enda bedre slankeeffekt.
  • Green Coffee Pure er slankepiller som inneholder maks dose av grønn kaffe og dette er det sterkeste alternativet som pr dags dato finnes.

Fra forhandlerens salgssider

Forhandleren av Coffee Zero tilbyr svært informative nettsider hvor du blant annet kan lese om hvordan denne slankekaffen virker. Du finner også informasjon om ingrediensene og du kan lese om erfaringer med Coffee Zero. Helse i hver dråpe og tusenvis av fornøyde kunder som har gått ned i vekt. Det er noe av hovedbudskapet fra forhandleren som blant annet påpeker at denne slankekaffen kan dempe søtsuget og øke forbrenningen.

Vår vurdering

Ja, Coffee Zero virker og det er en påstand som både støttes av forskning og av brukere som har delt sin erfaring. På forhandlerens nettsider finner du flere kunder som har delt sin Coffee Zero erfaring og dette er ekte mennesker med ekte erfaringer. For øvrig er det også en rekke brukere som har delt gode erfaringer med hovedingrediensen grønn kaffe.

Det har blitt foretatt en rekke studier på de aktive ingrediensene i Coffee Zero og dette kan med andre ord betegnes som et godt dokumentert slankeprodukt. Blant annet har norske og italienske forskere påvist slankeeffekten fra grønne kaffebønner, mens slankeeffekten fra krom blant annet har blitt påvist av amerikanske forskere.

Coffee Zero virker på forskjellige måter og begge de nevnte ingrediensene sørger blant annet for at søtsuget reduseres, noe som gjør det enklere å unngå usunn småspising. I tillegg kan krom sørge for en mer velfungerende forbrenning og det er den stabiliserende effekten på blodsukkeret som sørger for slankeeffekten.

Grønne kaffebønner er som navnet tilsier en viktig ingrediens i Coffee Zero og dette ekstraktet har som nevnt en dempende effekt på søtsuget. I tillegg har det blitt påvist at grønn kaffe kan motvirke lagring av fett i fettcellene og noe av forklaringen på det er at opptaket av karbohydrater reduseres. Det har for øvrig også blitt påvist at grønn kaffe kan øke energiomsetningen og derigjennom også fettforbrenningen.

 

Er det trygt å bruke Coffee Zero?

Ja, for de fleste personer over 18 år er det trygt å bruke Coffee Zero, men det finnes unntak. Gravide og ammende bør kun bruke slankeprodukter i samråd med lege. Personer som er sensitive ovenfor koffein eller allergiske ovenfor noen av ingrediensene bør ikke bruke denne slankekaffen. Legg eller merke til at bivirkninger som hodepine, uro og søvnproblemer kan forekomme.

Les mer

  • Her kan du lese om studier på effekten fra grønn kaffe
  • Her kan du lese om Medox
  • Her kan du lese om Provexin mot hårtap
  • Her kan du lese om Fibramin mot overvekt