CLA Turbo anbefales

Sist oppdatert

CLA Turbo er et nytt helseprodukt utviklet for deg som ønsker hjelp til å gå ned i vekt. Legg merke til at dette ikke er et vanlige CLA slankepiller, fordi CLA er kombinert med ingrediensene krom og opuntia. Det betyr langt mer effektiv slanking.

Slik kan du kjøpe CLA Turbo

Alle de nevnte ingrediensene er naturlige og det betyr at du kan kjøpe CLA Turbo uten resept. Det betyr også at dette er et relativt rimelig slankemiddel som koster under 300 kroner for en måneds forbruk. Dersom du ønsker å bestille CLA Turbo kan du benytte lenken nedenfor. Den sender deg direkte til det beste tilbudet på CLA Turbo. Tilbudet som er meget godt er bindginsfritt og gir deg en måneds forbruk nesten gratis. Nye kunder vil for øvrig også motta en meget verdifull gave vede bestilling.

Produktet er utgått – Vi anbefaler denne CE-sertifiserte fettbinderen

Fra forhandlerens salgssider

Forhandleren fremhever på sine salgssider at CLA Turbo kan gi et vekttap på hele 6 kilo allerede den første måneden. Det skal være mulig fordi CLA Turbo blant annet styrker muskulaturen, øker forbrenningen, hindrer opptak av fett og sørger for en strammere rumpe. Videre fokuseres det på at CLA Turbo i motsetning til andre slankeprodukter skiller mellom muskler og fett og du kan lese litt om slankeeffekten fra CLA.

Vår kommentar

Forhandlere av slankeprodukter har en tendens til å overdrive og det gjelder nok også i dette tilfellet. Det er ikke alle påstandene til forhandleren som er like godt dokumentert og et månedlig vekttap på 6 kilo er muligens å ta vel hardt i. Men, vi har for all del stor tro på at CLA Turbo vil gi en betydelig slankeeffekt og dette er et slankemiddel som det absolutt er verdt å forsøke.

Det mener vi delvis fordi CLA er et slankemiddel som beviselig virker, men først og fremst fordi CLA Turbo også inneholder krom og ikke minst opuntia. Krom er som mange har fått med seg et mineral som ved å stabilisere blodsukkeret kan dempe søtsuget. Opuntia er en ingrediens hentet fra en kaktusplante som øker forbrenningen, men som er mest kjent for å redusere kroppens fettopptak. Faktisk kan denne ingrediensen fjerne nesten 30 prosent av fettet vi får i oss. CLA er en ingrediens som skal øker forbrenningen betraktelig, samtidig som muskelmassen bevares og det finnes en rekke studier hvor det er påvist at CLA virker mot kroppsfettet.

Les mer

  • Her kan du lese om slankeeffekten fra opuntia
  • Her finnes en gjennomgang av studier på CLA
  • Her finnes informasjon om slankemedisinen Xenical
  • Her finnes informasjon om Carb No More
  • Her finnes informasjon om TestRX, et helseprodukt for menn