Brun365 med Betakaroten

Sist oppdatert

Brun365 er først og fremst et helseprodukt for deg som ønsker en raskere og mer gyllen brunfarge, samt en finere og jevnere hud. Som mange lignende kosttilskudd bygger Brun365 på ingrediensen betakaroten. En dette skjønnhetsproduktet inneholder også nattlysolje.

Slik bestiller du Brun 365

Dersom du ønsker å bestille Brun365 kan dette gjøres på nett og det til en meget rimelig pris. En hel måneds forbruk av Brun365 koster nemlig ikke mer enn 198 kroner og i tillegg tilbys nye kunder et flott velkomsttilbud. Faktisk kan du i skrivende stund kjøpe to måneders forbruk til kun 99 kroner pluss porto. Det betyr at du får den første månedens forbruk av Brun365 helt gratis, samt at du får den andre måneden til halv pris. Vi anbefaler det nye og produktet Betakaroten Gold som virker enda bedre og ikke minst nyheten Brun & Slank.

Dette fremhever selgeren

På forhandlerens salgssider fokuseres det på at du kan bli brun ved hjelp av dette skjønnhetsproduktet og overskriften spør om du vil bli vakker, varig og naturlig brun hele året? Det er nok at ta litt hardt i, men betakaroten kan bevislig gi de effektene forhandleren hevder. Ellers fokuserer forhandleren på at Brun365 både inneholder betakaroten og nattlysolje, samt på de mulige fordelene du kan oppnå. De inkluderer blant annet hjelp til å bli raskere brun, redusert risiko for solbrenthet, en naturlig og varig brunfarge, samt en positiv effekt på pigmentene i huden.

Våre betraktninger

Vi har sjekket en rekke kilder for å finne ut hvorvidt forhandlerens påstander om Brun365 medfører riktighet og svaret blir som følger. Både betakaroten og nattlysolje har de egenskapene som forhandleren hevder, men ikke forvent mirakler fra Brun365. Det du kan forvente er å bli raskere brun, at du får en mer varig brunfarge, en noe renere hud, samt beskyttelse mot soleksem og solbrenthet.

Betakaroten er et fargestoff som tilhører karotenoider-familien og som blant annet finnes i gulrøtter. Ofte omtales det som et fargestoff og betakaroten er en forholdsvis kraftig antioksidant. Nattlysolje er en ingrediens som utvinnes fra kjempenattlysplanten og som skal gi en renere og mer jevn hud. Nattlysolje bygger opp hudceller innenfra, lindrer betennelser og gjør huden mer motstandsdyktig. I følge flere anerkjente nettsteder som WebMD og Medicalnews Today kan nattlysolje brukes mot en psoriasis, kviser og andre «hudproblemer».

Les mer

  • Her kan du lese om flere helsefordeler fra nattlysolje
  • Her kan du lese om Fibramin
  • Her kan du lese om koffeinpiller
  • Her kan du lese om en slankemedisin som virker meget godt