Bringebær ketoner for økt fettforbrenning

Sist oppdatert

Raspberry Ketone er slanketabletter som nå er tilgjengelige i Norge og dette er det meget effektivt slankemiddel som i tillegg til bringebær ketoner inneholder glucomannan, samt ekstrakt fra ferske grønne kaffebønner.

Vil du kjøpe Raspberry Ketone?

Vi her i Norge kan kjøpe Raspberry Ketone på nett og det til en meget rimelig pris. Faktisk kan du nå kjøpe bringebær ketoner med glucomannan og grønn kaffe til kun 19 kroner pluss frakt. Tilbudet er bindingsfritt, ordinær pris er 279 kroner og Raspberry er et reseptfritt slankemiddel. Du finner utfyllende informasjon på nettsidene hvorfra du kan kjøpe bringebær ketoner og nedenfor finner du det beste tilbudet på Raspberry Ketone. NB: Produktet er utgått. Vi anbefaler Raspberry Ketone Advance

Sjekk det gode alternativet Garcinia Cambogia

Fra salgssidene

På forhandlerens salgssider finnes det i skrivende stund ikke veldig mye fakta om Raspberry Ketone slanketabletter, men du kan lese litt om slankeeffekt og ingredienser. Det forhandleren fokuserer på er blant annet at Raspberry Ketone kan fordoble vekttapet, samt at ingrediensen glucomannan er det eneste EU-godkjente slankemiddelet som finnes. Forhandlerens påstander om at vekttapet kan fordobles fremstår for øvrig som troverdige.

Vår vurdering

Raspberry Ketone fremstår som et av de bedre slankemidlene og vi har stor tro på valget om å kombinere bringebær ketoner, glucomannan og ekstrakt fra grønne kaffebønner. Dette er tre av de mest effektive ingrediensene som finnes og vi finner ingen argumenter mot å kjøpe Raspberry Ketone. Dette er enkelt og greit slanketabletter som er verdt pengene.

Bringebær ketoner virker først og fremst ved å stimulere et proteinhormon som er viktig for metabolismen og navnet på dette hormonet er adiponektin. Dette har blant annet blitt påvist gjennom forskning publisert i tidsskriftet Planta Medica og bringebær ketoner er med andre ord en ingrediens for økt fettforbrenning.

Det er også ekstrakt fra grønne kaffebønner som i tillegg sørger for at Raspberry Ketone slanketabletter virker som en karboblokker. Det er påvist gjennom en rekke studier og vi lenkene nedenfor kan du blant annet lese om italienske og norske forskere som har påvist slankeeffekten fra grønn kaffe ekstrakt.

Til tross for navnet Raspberry Ketone fremstår glucomannan som den viktigste ingrediensen i disse slankepillene og dette er et slankemiddel som garantert virker. Faktisk er effekten så godt dokumentert at EU sitt mattilsyn har godkjent at glucomannan markedsføres med en slankende effekt. Det er en unik godkjennelse som du kan lese mer om via lenkene nedenfor og sammen med bringebær ketoner og grønn kaffe bør slankeeffekten bli betydelig.

Les mer