Biothin blokkerer fett

Sist oppdatert

Sliter du med å gå ned i vekt? Da bør du vurdere slankemiddelet Biothin som har vist seg å gi meget gode resultater allerede etter to måneder. Biothin er slankepiller som blokkerer fett og med på kjøpet får du kromtabletter som demper søtsuget.

Slik kan du kjøpe Biothin

Som mange andre slankemidler selges Biothin kun på nett og kun som abonnement. En av fordelene med det er lave priser og det gjelder i aller høyeste grad for dette produktet. Biothin som blokkerer inntil 30 prosent av fettet koster 229 kroner for en måneds forbruk, mens XLS Medical fatbinder som binder blokkerer omtrent like mye fett koster mer enn 600 kroner. NB: Dette produktet er utgått. Her kan du lese om en CE-sertifisert fettbinder som blokkerer enda mer fett.

Fra forhandlerens salgssider

På salgssidene finner du som nevnt muligheten til å bestille Biothin, samt et meget godt tilbud. I tillegg finner du en god del informasjon om dette slankemiddelet og fokus er naturligvis på effekten. I følge forhandleren og forskning det henvises til kan Biothin blokkere opp mot 30 prosent av fettet fra kostholdet. Videre vil de som bruker Biothin i snitt gå ned 10 prosent av egen kroppsvekt, i løpet av de to første månedene. Du kan for øvrig også lese litt om hva Biothin er og hvordan det virker mot overvekt.

Vår kommentar

Det aller meste tyder på at Biothin er et effektivt slankemiddel som blokkerer fett og som bør kunne gi et betydelig vekttap. Vi finner med andre ord ingen grunn til å betvile forhandlerens godt dokumenterte påstander. Vi vil imidlertid påpeke at alle slankeprodukter virker forskjellig fra person til person og det finnes således ingen garanti for hvor mye du vil gå ned i vekt ved hjelp av Biothin. Forhandlerens informasjon om at du kan gå ned 10 prosent av egen kroppsvekt på to måneder bør du med andre ord ta med en liten klype salt.

Kromtablettene som du får inkludert ved kjøp av Biothin er for øvrig et pluss med dette slankeproduktet, spesielt for deg som sliter med å kutte kalorier. Krom har nemlig en dempende effekt på søtsuget og kan i tillegg optimalisere fettforbrenningen. Begge deler skyldes at krom har en stabiliserende effekt på blodsukkeret og denne effekten er særdeles godt dokumentert.

Les mer