Betakaroten for en finere brunfarge

Sist oppdatert

Betakaroten Vitamintilskudd omtales gjerne som den originale betakaroten og dette er et populært skjønnhetsprodukt som først og fremst kan hjelpe deg å bli raskere brun, samt å oppnå en mer gyllen og mer varig brunfarge. Betakaroten er forøvrig et fargestoff som tilhører familien Karotenoider.

Slik kjøper du Betakaroten 

Dette er et skjønnhetsprodukt som du får til en grei pris og det vil si snaut 300 kroner for en måneds forbruk. I tillegg kan du som ny kunde bestille en måneds forbruk av Betakaroten til halv pris og det uten bindingstid. Frakt er inkludert i begge de nevnte prisene og her kan du kjøpe Betakaroten. NB: Produktet finnes ikke lenger, men her kan du kjøpe Betakaroten av beste kvalitet og du kan velge mellom enkeltkjøp og abonnement. Vi anbefaler også nyheten Brun & Slank som vi har omtalt her.

Når brunfargen teller og få maks utbytte av solingstiden. Det er budskapet fra forhandleren av Betakaroten Vitamintilskudd som neppe kan beskyldes for å overdrive markedsføringen og som således fremstår med troverdighet. Ellers finner det mye nyttig informasjon på forhandlerens nettsider, inkludert en god del fakta om betakaroten og flere nyttige solingstips.

Vi har søkt på nett

En kort forklaring på hva Betakaroten er blir som følger. Dette er et skjønnhetsprodukt og et kosttilskudd, men først og fremst et fargestoff som tilhører familien karotenoider. I kroppen omdannes disse til vitamin A og lagres i hudcellene. Betakaroten kan noe enklere beskrives som et fargestoff som blant annet finnes i gulrøtter og som kan gi flere positive helseeffekter, blant annet fordi dette er en kraftig antioksidant.

Sjekk Medox som mange har god erfaring med

Vi omtaler dette som et skjønnhetsprodukt fordi de fleste forbinder betakaroten med det å bli brun. En mer gyllen og mer varig brunfarge er da også en av de potensielle fordelene med Betakaroten Vitamintilskudd, men dette er et helseprodukt som også kan beskytte mot soleksem og solbrenthet. I tillegg indikerer forskning at kosttilskudd med betakaroten kan ha en positiv effekt på synet, forebygge hjerte- og karsykdommer, styrke immunforsvaret, med mer.

Vil du lese mer?

  • Her finner du medicalnewstoday.com sin artikkel om betakaroten
  • Her finner du en artikkel om mat med betakaroten som gir brunfarge
  • Her kan du lese om sovemidler