Forsøk BetaBrun gratis

Sist oppdatert

BetaBrun er et norsk produsert kosttilskudd og for deg som ønsker en mer varig brunfarge og for deg som ønsker å bli brun raskere. BetaBrun som bygger på ingrediensen Betakaroten er med andre ord et sunnere og tryggere alternativ til solarium.

Slik kan du forsøke gratis

Du kan enkelt bestille BetaBrun på nett og faktisk kan du få en hel måneds forbruk gratis. I tillegg får du redusert pris på neste måneds forbruk og dermed kan du i skrivende stund spare over 500 kroner. Tilbudet om gratis BetaBrun medfører ikke bindingstid og du kan derfor si opp ditt abonnement når som helst. Ordinær pris for dette skjønnhetsproduktet er 347 kroner for en måneds forbruk og da er frakt inkludert. Kampanjen er avsluttet. Her kan du lese om nyheten Brun & Slank

Fra forhandlerens nettsider

Veldig mye informasjon finnes ikke på forhandlerens nettsider, men all nødvendig informasjon om priser og betingelser er på plass. Det forhandleren av BetaBrun fokuserer på er at du kan skaffe det en langvarig brunfarge, samt at du kan skaffe deg den solbrune sommerfargen raskt og enkelt. Det nevnes også at Betabrun er et naturlig skjønnhetsprodukt som er produsert i Norge.

Helseprodukt.org legger til

BetaBrun er et kosttilskudd av typen betakaroten, et fargestoff som tilhører karotenoider-familien. I tillegg til å kunne gi en mer varig og raskere brunfarge kan dette stoffet gi en rekke andre helsefordeler og betakaroten regnes som er kraftig antioksidant. Forebygging i forhold til soleksem, solbrenthet og øyesykdommer er noen potensielle helsefordeler fra BetaBrun. Tilbudet som blant annet inkluderer måneds gratis forbruk av BetaBrun er forøvrig uvanlig godt og anbefales derfor mer enn gjerne.

Les mer

  • Klikk her for å lese om helsefordeler fra betakaroten
  • Klikk her for en relevant nyhetsartikkel
  • Klikk her for et annet kosttilskudd med betakaroten
  • Klikk her for å lese om flere skjønnhetsprodukter
  • Klikk her for å lese om medisin mot hårtap
  • Klikk her for å lese om kosttilskudd mot overvekt