Belly XS Extreme anbefales

Sist oppdatert

Med så mange som 7 dokumenterte ingredienser kan vi trygt slå fast at Belly XS er slankepiller som virker. Faktisk fremstår Belly XS Extreme som et av de desidert beste slankeproduktene og nå har denne bestselgeren kommer til Norge.

Vil du kjøpe Belly XS

Vi her i Norge kan nå kjøpe Belly XS og det fra en seriøs nettbutikk som har spesialisert seg på slankepiller og andre helseprodukter relatert til slanking. I deres norske nettbutikk kan du enkelt og trygt kjøpe Belly XS Extreme og prisen er det ingen grunn til å klage på. I skrivende stund kan du kjøpe en måneds forbruk til kun 299 kroner og ved bestillinger over 499 kroner tilbys du gratis frakt. Belly XS er med andre ord et slankemiddel som ikke selges om abonnement.

Dette skriver nettbutikken

På nettbutikkens meget informative norske nettsider finner du mye nyttig informasjon om Belly XS, inkludert en oversikt over alle de aktive ingrediensene. Som navnet tilsier er dette et slankeprodukt som skal virke spesielt godt mot magefettet og det er da også noe nettbutikken fokuserer på. I følge deres salgsside er Belly XS Extreme er helseprodukt som øker forbrenningen av fettet rundt magen. Videre skriver de at dette slankemiddelet hjelper mot søtsug og sultfølelse, slik at det blir enklere å kutte kalorier. Det nevnes også at Belly XS ikke bare hjelper mot magefett, men at forbrenningen av alt kroppsfett økes.

Vår kommentar

Vi er i utgangspunktet skeptiske til slankepiller som skal virke spesielt mot en kroppsdel, men det finnes gode argumenter for at Belly XS virker mot magefettet. Delvis er det naturligvis slik at alle slankepiller som virker vil hjelpe mot magefett, fordi mye av fettet ligger her. Det er imidlertid også slik at det finnes studier som støtter denne påstanden og disse er blant annet omtalt på naturalnews.com. At Belly XS Extreme virker mot overvekt er vi for øvrig overbevist om.

Grunnen til vår begeistring for Belly XS er enkelt og greit studier og annen forskning foretatt på de 7 aktive ingrediensene. Blant annet viser studier et årlig vekttap på 10 kilo for ingrediensen eplecidereddik, mens andre studier viser at grønn te og guarana til sammen kan gi et årlig vekttap på 6-12 kilo. I tillegg har vi de 4 andre aktive ingrediensene som er minst like effektive, noe som betyr gode muligheter for å nå idealvekta.

Nå er for all del dette tall som ingen kan garantere at du vil oppleve, men de gir en god indikator på effekten fra Belly XS. Via lenkene nedenfor kan du lese mer om noen av de aktive ingrediensene, men vi nevner kort det viktigste. Grønn te øker forbrenningen og demper søtsuget, mens guarana øker forbrenningen og demper sultfølelsen. Det samme gjør eplecidereddik, mens krom på grunn av sin stabiliserende effekt på blodsukkeret også demper søtsuger. Garinia cambogia blokkerer karbohydrater og øker metthetsfølelsen, mens sitrus bioflavonoider virkelig setter fart på forbrenningen. Tips om hvor vi her i Norge kan kjøpe Belly XS finner du lenger opp i denne artikkelen.

Les mer