Acrovital med rød ginseng

Sist oppdatert

Acrovital er et kosttilskudd med Rød ginseng også kjent som Panax ginseng og Koreansk ginseng. Dette er en unik ginseng som beviselig gir flere helsefordeler både for menn og kvinner og nå kan du forsøke Acrovital gratis.

Bestille gratis Acrovital

Det er nå mulig å bestille gratis Acrovital direkte fra forhandleren, men legg merke til at dette kosttilskuddet som de fleste lignende helseprodukter selges som et abonnement. Tilbudet om gratis Acrovital er imidlertid bindingsfritt og du kan derfor si opp ditt abonnement dersom du ikke er fornøyd med prøvepakken. Ordinær pris for en måneds forbruk er i skrivende stund 369 kroner med frakt inkludert. Frakt må for øvrig betales for å få gratis Acrovital og du finner fullstendig informasjon om betingelser på salgssidene. Produktet er utgått

Fra salgssidene

Forhandleren fokuserer på de helsefordelene Acrovital kan gi og de forsøker definitivt ikke å lure noen. Det står nemlig meget klart at dette er ikke er dokumentert fakta, noe som faktisk er litt feil. Flere av helsefordelene fra Rød ginseng har nemlig blitt påvist gjennom studier. Bedre seksuell ytelse, effekt mot diabetes, effekt mot stress, effekt mot aldring, redusert kolesterolnivå og forbedret hukommelse er noen av de helsefordelene som nevnes.

Vår kommentar

Rød ginseng er den aktive ingrediensen i Acrovital og den er kjent for å kunne gi en rekke helsefordeler, inkludert mer energi og økt sexlyst. Det er med andre ord mange som kan dra nytte av dette helseproduktet og det finnes en del dokumentasjon som støtter denne påstanden. Blant annet har vi denne studien hvor det ble påvist at rød ginseng vil gi de fleste menn kraftigere ereksjoner.

I følge University of Maryland Medical Center har det blitt foretatt en omfattende studie med 500 kvinner hvor de ble påvist at tilskudd av rød ginseng gir økt livskvalitet, blant annet på grunn av mer energi, økt sexlyst, redusert stress og bedre søvn. To andre omfattende studier omtalt på samme nettsted påviste i tillegg at rød ginseng beskytter mot influensa.

Det er med andre ord mye som taler for at Acrovital er verdt pengene og du kan lese mer om helsefordelene i artikkelen Top 5 Health Benefits of Ginseng. Der fremheves det blant annet at Rød ginseng også kan virke mot overvekt og mot diabetes. Tips om muligheten til å prøve Acrovital gratis finnes lenger opp på denne siden. Omtaler av en rekke andre populære kosttilskudd finnes i menyen.

Les mer