Hvor godt virker Sleep Repair?

Sist oppdatert

Er Sleep Repair et helseprodukt som virker? Hvor kan du kjøpe Sleep Repair? I denne artikkelen ser vi nærmere på et naturlig sovemiddel som er reseptfritt og som inneholder godkjente ingredienser som i følge kliniske studier virker mot søvnproblemer.

Sleep Repair er et naturlig og reseptfritt sovemiddel som kan utgjøre en stor forskjell. Som du kan lese om nedenfor har Europeiske helsemyndigheter godkjent flere av ingrediensene for bruk mot søvnproblemer, fordi de har konkludert med at effekten er dokumentert.

Sammenlignet med reseptbelagte sovemidler har Sleep Repair noen viktige fordeler og en av disse er redusert risiko for bivirkninger. En annen og viktig fordel er at dette naturlige alternativet ikke er avhengighetsskapende. Legg også merke til at virkestoffene i Sleep Repair har vist seg å virke bedre dess lenger tid det går, i motsetning til legemidler hvor effekten reduseres når kroppen tilvenner seg.

Hvordan kjøpe Sleep Repair?

Ja, Sleep Repair virker mot søvnproblemer og nedenfor kan du lese om hvorfor. Dersom du ønsker bedre søvn kan du kjøpe Sleep Repair direkte fra forhandlerens nettsider og der finner du et meget godt tilbud som er bindingsfritt. Faktisk medfører tilbudet at du kan bestille Sleep Repair gratis (porto må betales). Ordinær pris er i skrivende stund 247 kroner for en måneds forbruk med frakt inkludert. Legg ellers merke til at Sleep Repair kun selges som abonnement (bindingsfritt) og fordelen med det kan du lese om nedenfor. Her kan du bestille Sleep Repair

Fra forhandleren

Sleep Repair virker mot alle typer søvnproblemer. Det er forhandlerens hovedbudskap på kampanjesidene som inneholder relativt lite informasjon, men du finner naturligvis informasjon om salgsbetingelser, samt muligheten til å bestille Sleep Repair. Ellers kan det nevnes at dette sovemiddelet skal virke raskt, at det er trygt og at de naturlige ingrediensene har dokumentert effekt.

Vi legger til

Vi nevnte at abonnementsordningen er en fordel og det av følgende årsaker. For det første betyr denne typen salg via internett at forhandleren har relativt små kostnader og dermed blir prisene hyggelige. For det andre er det slik at et kosttilskudd bør benyttes over tid for å gi ønsket effekt og da er faste leveringer en god løsning.

Sleep Repair, virker det? Ja, svarte vi lenger opp i denne artikkelen og her er begrunnelsen. Dette er et sovemiddel som inneholder dokumenterte ingredienser som i århundrer har blitt benyttet mot søvnproblemer. Flere av ingrediensene har blant annet blitt godkjent av tyske myndigheter for bruk mot søvnproblemer og i tillegg kan disse ekstraktene hjelpe mot andre helseplager, for eksempel uro og angst.

Lavendel er en av ingrediensene i Sleep Repair som er godkjent av tyske myndigheter, både for bruk mot søvnproblemer og uro. Den effekten forsterkes av ingrediensen humle som beviselig har en beroligende effekt og som derfor både brukes mot mild angst og søvnproblemer. Videre har vi kamomille som i følge forskning virker med angst, depresjon, uro og søvnproblemer. Sleep Repair inneholder for øvrig også det anerkjente sovemiddelet Sitronmelisse som i følge forskning forbedrer søvnkvaliteten for mer enn 80 prosent av brukerne.

Kan Sleep Repair gi bivirkninger?

Sammenlignet med reseptbelagte sovemidler er risikoen for bivirkninger liten og normalt vil du ikke være trøtt eller sløv neste morgen og dag. Noen få brukere melder imidlertid om bivirkninger og da er det snakk om mild hodepine eller bivirkninger knyttet til fordøyelsen.

Disse bivirkningene vil normalt være forbigående og det vil si at de forsvinner når kroppen har vent seg til bruk av Sleep Repair. Vær i tillegg oppmerksom på at allergiske reaksjoner på innholdet i Sleep Repair kan forekomme, samt at gravide og ammende kun bør bruke denne typen helseprodukter i samråd med lege.

Les mer