RedXForte anbefales

Sist oppdatert

RedXForte er et slankemiddel som absolutt anbefales og faktisk fremstår dette kosttilskuddet som et bedre alternativ en XLS Medical fettbinder. Det skyldes både slankeeffekt og pris, noe du kan lese om nedenfor.

Vil du kjøpe RedXForte?

Du kan enkelt bestille RedXForte på nett og det er både lovlig og trygt. Trygt fordi RedXForte er produsert etter GMP-standarden og lovlig fordi de aktive ingrediensene i dette slankemiddelet er naturlige. Det betyr at du kan kjøpe RedXForte uten resept og prisen ligger i skrivende stund på rimelige 249 kroner for en hel måneds forbruk. Som ny kunde kan du i tillegg benytte deg av et bindingsfritt velkomsttilbud. Det gir muligheten til å bestille RedXForte gratis, men frakt må naturligvis betales. Oppdatering: RedXForte selges dessverre ikke lenger. Vi anbefaler nyheten MaxMedix som er minst like effektiv når det gjelder å blokkere fett.

Fra salgssidene

På salgssidene til RedXForte vil du finne en god del nyttig informasjon om ingrediensene som er benyttet i dette helseproduktet og det setter vi pris på. Enkelte andre salgssider for slankepiller og andre kosttilskudd inneholder nemlig ikke engang fakta om hvilke ingredienser som er benyttet. Du finner også informasjon om GMP-standarden, samt om salgsbetingelsene for RedXForte.

Vår kommentar

I innledningen skrev vi at RedXForte fremstår som et bedre alternativ enn XLS Medical Fatbinder og årsaken til det er delvis at XLS Medical koster mer enn dobbelt så mye som RedXForte. Den viktigste årsaken til at vi foretrekker RedXForte fremfor XLS Medical Fettbinder er imidlertid selve slankeeffekten.

Begge disse slankemidlene inneholder et fiberkompleks som binder og fjerner opptil 28 prosent av fettet vi får i oss og selv om fiberkompleksene har forskjellige navn er de utvunnet fra samme kilde. Så langt bør med andre ord slankeeffekten være tilnærmet identisk, selv om vi ikke med 100 prosent sikkerhet kan garantere at samme mengde virkestoff er benyttet.

RedXForte inneholder også acai, krom og fucoxanthin, noe som mest sannsynlig forsterker slankeeffekten og som sammen med prisen er forklaringen på at vi foretrekker RedXForte fremfor XLS Medical. Krom er et mineral som i følge NYU Medical Center stabiliserer blodsukkeret og på den måten kan hjelpe mot søtsug og småspising. I tillegg er et stabilt blodsukkernivå viktig for fettforbrenningen.

Fucoxanthin er et virkestoff som finnes i algen (sjøplanten) Wakame og i følge japanske, russiske og britiske forskere er dette et virkestoff som sørger for økt forbruk av kalorier og dermed også økt fettforbrenning. Acai er en velkjent superfrukt som blant annet styrker immunforsvaret og som kan gi en rekke helsefordeler, men som riktignok ikke gir den store slankeeffekten.

Les mer