Medox, hvor godt virker det?

Sist oppdatert

Er Medox et helseprodukt som virker? Hvilke helsefordeler kan du forvente? I denne artikkelen ser vi nærmere på et kosttilskudd som har vært i salg i over 15 år og en ting kan vi slå fast med en gang. Medox er et kosttilskudd som beviselig virker og helsefordelene er mange.

Kort oppsummert kan vi si at Medox er et kosttilskudd som hjelper med å holde deg frisk, eller som kan gjøre deg friskere. Et styrket immunforsvar er en viktig fordel, mens en positiv effekt på muskler og ledd, blodtrykk, blodsirkulasjon og synet er andre viktige fordeler med Medox.

Den aller største fordelen er imidlertid den gode dokumentasjonen på effekten. I motsetning til de fleste konkurrentene kan produsenten av Medox vise til en rekke meget troverdige studier som beviser at dette produktet virker. Gode erfaringer fra tusenvis av brukere sier også sitt.

Pris og tilbud

Det er mulig å kjøpe Medox fra de fleste apotek, men den beste prisen får du ved å bestille direkte fra den norske produsenten. De tilbyr et bindingsfritt og rimelig abonnement, noe som er en grei løsning. Du sparer penger og du vil alltid ha Medox tilgjengelig. Ordinær pris for 3 måneders forbruk er i skrivende stund 663 kroner pluss frakt, men nye kunder kan dra nytte av et godt tilbud. Dette er med andre ord et rimelig kosttilskudd som du bør bruke over tid. Her kan du bestille Medox

Produsenten informerer

Den norske produsenten av Medox tilbyr usedvanlig informative nettsider og her finnes det ingen ting å trekke for. Alle nødvendige opplysninger er tatt med, inkludert informasjon om hvordan Medox virker. Du kan også lese om hvorfor Medox virker og du finner lenker til en rekke troverdige studier hvor effekten har blitt påvist. Videre finner du en rekke personer som har delt sin erfaring med Medox og dette er ekte personer med ekte erfaringer (Vi har sjekket).

Vår kommentar

Medox fremstår enkelt og greit som det best dokumenterte og beste kosttilskuddet som finnes. Det kan virke som en drøy påstand, men som nevnt er effekten meget godt dokumentert. I tillegg har vi hundrevis av brukere som har gitt gode tilbakemeldinger og i den forbindelse kan det nevnes en undersøkelse hvor 2000 personer deltok. 2/3 av disse personene meldte at Medox virker som forventet, eller bedre enn forventet.

Blåbær og solbær er de aktive ingrediensene i Medox og effekten fra disse er godt dokumentert, noe du kan lese om via lenkene nedenfor. Medox er imidlertid noe mer enn et kosttilskudd med disse bærene, grunnet en unik og patentert prosess som gjør at antocyanene kan hentes ut fra skallet til bærene, uten å miste sine helsebringende egenskaper. Denne prosessen sørger for at Medox virker svært godt og i skrivende stund selges dette norske kvalitetsproduktet til over 30 land.

Helsefordelene fra Medox er mange og på produsentens nettsider finner du mye nyttig informasjon om dette. Vi tar likevel med noen ord om hvordan Medox virker og en viktig effekt er at immunforsvaret styrkes. Mange vil med andre ord oppleve at de blir friskere og for eksempel unngår forkjølelser. Andre viktige fordeler med Medox er god effekt på synet og hukommelsen, samt bedre restitusjon. Forskere har også påvist at Medox virker mot stive/ømme ledd og muskler, samt på blodsirkulasjonen. I tillegg har forskning avdekket at blåbær både kan forebygge kreft, hjerteproblemer og en rekke tegn på aldring.

Les mer