Lectinect Mage mot mageproblemer

Sist oppdatert

Lectinect Mage er et kosttilskudd basert på seriøs forskning og dette har virkelig blitt et bestselgende helseprodukt. Mye av årsaken til det er at Lectinect Mage kan blant annet hjelpe mot mageproblemer som halsbrann, sure oppstøt, treg mage, løs mage og oppblåst mage.

Slik kan du kjøpe Lectinect Mage

Du kan kjøpe Lectinect Mage fra enkelte helsekostbutikker eller du kan bestille på nett. Fordelen med sistnevnte er at du som ny kunde kan få hele to måneders forbruk til en veldig lav pris. Faktisk betaler du kun 79 kroner i porto og gebyr for det som i butikken koster 399 kroner. Tilbudet medfører ikke bindingstid og gir en god mulighet til å teste ut Lectinect Mage. Ordinær pris er 199 kroner for en måneds forbruk. Her kan du bestille Lectinect mage

Dette skriver forhandleren

Forskning viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer. Det er hovedbudskapet på salgskampanjen for Lectinect Mage som også fokuserer en del på fornøyde kunder, noe det finnes flere tusen av.  Videre fokuseres det på at dette kosttilskuddet er utviklet sammen med en anerkjent forsker og du kan lese litt om både lektiner og hyllebær som er kilden til lektiner benyttet i dette helseproduktet. Her kan du kjøpe Lectinect Mage.

Vi legger til

Salgssidene til Lectinect Mage fremstår som informative og troverdige, noe som inngir tillit. Det finnes da heller ikke tvil om at dette er et kvalitetsprodukt som virkelig kan hjelpe mot mageproblemer som sure oppstøt og løs mage, med mer. Den anerkjente professoren det henvises til er Professor Ian F. Pryme og han er en ekte professor ved universitetet i Bergen (institutt for Biomedisin). Videre er han ansett som en av Europas ledende eksperter på lektiner.

Forskningen til Professor Ian F. Pryme har vist oss at lektiner fra hyllebær som benyttes i Lectinect Mage er spesielt gunstig i forhold til fordøyelsen og at disse derfor kan hjelpe mot en rekke mageproblemer. Sliter du med halsbrann, treg mage, oppblåst mage, eller lignende mageproblemer anbefaler vi at du forsøker Lectinect Mage. Det finnes ikke noen garanti for at det kosttilskudd som dette vil virke, men sjansene er meget godt.

For mer informasjon