Hvordan kjøpe laser mot hårtap?

Sist oppdatert

Laserbehandling mot hårtap koster gjerne opp mot 40 000 kr, men det finnes et langt rimeligere alternativ. Du kan selv kjøpe laser mot hårtap og spare tusenvis av kroner. I denne artikkelen finner du tips om hvor du trygt kan bestille godkjent hårlaser mot håravfall.

I følge nettstedet plastikkirurgi.nu koster et år med denne typen laserbehandling 25 – 40 000 kroner, noe som betyr at det er mulig å spare svært mye penger på selv å kjøpe laser mot hårtap. Vi er med andre ord positive til produktet Theradome LH80 PRO Laser Hjelm og effekten er godt dokumentert.

Videre har som nevnt mange brukere god erfaring med dette produktet og mange ledende internasjonale eksperter har latt seg overbevise. Det skal imidlertid også nevnes at en del eksperter er skeptiske til laserbehandling. Tips om hvor du kan kjøpe laser mot hårtap finnes lenger opp i denne artikkelen.

Slik kan du kjøpe laser mot hårtap

Vi her i Norge kan trygt kjøpe laser mot håravfall fra denne seriøse nettbutikken. Det du får er en godkjent laser som gir trygg behandling og som 97 prosent av brukerne har god erfaring med. Navnet på denne hårlaseren er Theradome LH80 PRO Laser Hjelm og dette er et produkt som er grundig klinisk testet. En godkjent laser mot hårtap koster naturligvis en del og prisen er i skrivende stund 7900 kroner. Sammenlignet med å betale for behandlingen er det med andre ord rimelig å kjøpe hårlaser og du kan spare tusenvis av kroner.

Om Theradome LH80 PRO Laser Hjelm

Theradome LH80 PRO Laser Hjelm er en laser mot hårtap som kommer med svært mange fordeler og dette er et kvalitetsprodukt. Blant fordelene kan de nevnes at behandlingen vil være smertefri og at denne laseren ikke avgir varme. Videre er Theradome LH80 PRO effektiv mot alle typer hårtap, den kan både brukes av kvinner og menn, den kommer med ett års garanti og den har fått positiv omtale i internasjonale medier, samt på diskusjonsforum hvor mange brukere har delt sine gode erfaringer med denne hårlaseren.

Det finnes del muligheter til å kjøpe laser mot hårtap på nett, men legg merke til at Theradome LH80 PRO Laser Hjelm på grunn av grundig klinisk testing er en av få hårlasere som er godkjent av FDA. Det er et viktig kvalitetsstempel fordi FDA blant annet er ansvarlig for regulering og overvåkning legemidler, kosttilskudd, kosmetikk og medisinsk utstyr i USA. Vi nevner også at Theradome LH80 PRO er en laser mot hårtap som gir relativt raske resultater.

Andre behandlinger mot hårtap

Det finnes en rekke forskjellige behandlinger mot hårtap og en av disse er hårtransplantasjon som fort koster 50 til 80 000 kroner. En annen behandling er reseptbelagte legemiddelet Propecia som beviselig virker relativt godt, men som i en god del tilfeller gir bivirkninger som nedsatt sexlyst og impotens. Du bør også vurdere den svenske bestselgeren Provexin gel som er reseptfri og har dokumentert effekt. Vi nevner også middelet Trioxidil som er spesielt effektivt mot tynt hår.

Les mer

  • Les om brukeres erfaringer med Theradome
  • Les om kosttilskuddet for menn
  • Les om et nytt helseprodukt mot overvekt
  • Les om vakuumpumper