Foligain med Trioxidil

Sist oppdatert

Sliter du med tynt hår? Ønker du bedre hårvekst? Da bør du vurdere å kjøpe produktet Foligain med Trioxidil som nå har kommet til Norge. Mange har allerede gode erfaringer med dette reseptfrie produktet som finnes for kvinner og menn.

Trioxidil har i følge studier vist seg å motvirke hårtap og brukererfaringer støtter dette. Det er imidlertid mot tynt hår at effekten er aller best og også i forhold til bedre hårvekst er effekten god. Dersom du sliter med hårtap anbefaler vi at du vurderer Provexin som sannsynligvis virker enda bedre.

Vil du kjøpe Foligain?

Vi her i Norge kan nå kjøpe Foligain med Trioxidil fra en nettbutikk som har et meget godt rykte. De tilbyr blant annet fri frakt ved ordre over 499 kroner, rask og diskret levering, samt muligheten til betalingsutsettelse. Foligain er for øvrig en spray som du sprayer på hodebunnen og en flaske koster i skrivende stund 399 kroner. Legg merke til at du får rabatt dersom du velger å kjøpe flere flasker med Foligain.

Dette skriver forhandleren

Nettbutikken hvorfra vi her i Norge kan kjøpe Foligain med Trioxidil har informative nettsider hvor du kan lese om alt i fra effekt til de aktive ingrediensene. Du finner også informasjon om hvordan du skal bruke Foligain spray, samt erfaringer fra kunder. Legg ellers merke til at dette helseproduktet kommer i to forskjellige versjoner, en for kvinner og en for menn. Noen av ingrediensene er identiske for begge produktene, men det finnes forskjeller.

Vi har tatt utgangspunkt i Foligain for menn, men begge produktene inneholder Trioxidil og begge er i følge selgeren utviklet for å styrke og ivareta tynt hår. Videre er Foligain utviklet for å styrke hårveksten, samt for å fremme en sunnere hodebunn. På sidene til nettbutikken som tilbyr Foligain med Trioxidil kan du for øvrig også lese litt om hva som forårsaker tynt hår og om hvorfor dette er et helseprodukt som virker.

Vi legger til

Vi har lest en rekke artikler om de aktive ingrediensene i Foligain, inkludert erfaringer og forskning. Kort oppsummert er de aktive ingrediensene velkjente for sin gode effekt på håret generelt og flere av ingrediensene gir beviselig effekt mot tynt hår. Ingrediensene finnes med andre ord også i andre produkter for håret, men Foligain med Trioxidil inneholder en helt unik kombinasjon med ingredienser som fremstår mer effektiv enn konkurrentene.

Som nevnt kan du lese litt om de aktive ingrediensene på selgerens nettsider, men vi tar med litt utfyllende informasjon og noen nyttige lenker. En av de aktive ingrediensene som virker godt mot tynt hår Acetyltetrapetid-3 som virker meget godt sammen med rød kløver. Sistnevnte er også en ingrediens i Foligain med Trioxidil og disse ingrediensene er også kjent for å gi bedre hårvekst.

Foligain inneholder også kjerringrokk, et ekstrakt som tilfører viktige mineraler. Fordelene med kjerringrokk er blant annet styrker håret. I følge progressivehealth.com virker også kjerringrokk ved å styrke hårveksten, samt motvirke hårtap. Bedre hårvekst og effekt mot tynt hår er også fordeler med ingrediensen aleo vera som i tillegg kan motvirke flass og gi en sunnere hodebunn. Mange har gode erfaringer med å bruke denne ingrediensen mot tynt hår. Resten av de aktive ingrediensene i Foligain med Trioxidil kan du lese hos nettbutikken hvorfra vi her i Norge kan kjøpe dette produktet.

Les mer