Fibramin med glucomannan

Sist oppdatert

Fibramin er et slankemiddel med glucomannan, en ingrediens som beviselig virker mot overvekt. Det er en påstand som er godkjent av europeiske helsemyndigheter og som er meget godt dokumentert. Erfaringer med Fibramin, pris og slankeeffekt er noe av det du kan lese om i denne artikkelen.

Det finnes mange forskjellige typer slankeprodukter og det er vanskelig å si hva som virker best. Det finnes rett og slett ikke forskning som gir svar på dette og sannheten er nok at det vil variere fra person til person. For noen kan en fettblokker virke best, mens for andre er en karboblokker det beste alternativet.

Det som er sikkert er at glucomannan er det eneste slankemiddel som har så godt dokumentert effekt at det har blitt godkjent av EU sine helseeksperter. Dersom du ønsker et slankemiddel som hjelper deg å kutte kalorier og/eller som beviselig virker er med andre ord Fibramin det beste valget.

Pris og bestilling

Du kan kjøpe Fibramin fra denne nettbutikken som har et meget godt rykte og som tilbyr konkurransedyktige priser. Prisen på Fibramin starter på 249 kroner, avhengig av hvor mye du bestiller. Dersom du ønsker å kjøpe Fibramin kan du for øvrig velge mellom flere pakker som blant annet inkluderer multivitaminer, noe du bør bruke i perioder der du spiser mindre. Fibramin selges ikke som abonnement og kan foreløpig kun kjøpes på nett.

Erfaringer fra brukerne

Fibramin inneholder krom og glucomannan og det er to ingredienser som begge hjelper deg å kutte kalorier. Det er også to ingredienser som av europeiske helsemyndigheter er godkjent for anbefaling til slanking. Det fordi dokumentasjonen er meget god. Fibramin er med andre ord et helseprodukt som beviselig virker, men likevel har enkelte dårlige erfaringer. Hvordan er det mulig?

Nå skal det først nevnes at de fleste har god erfaring med Fibramin som for øvrig er et slankemiddel som er utviklet i Danmark. De dårlige erfaringene kan forklares på to forskjellige måter og en av disse er individuelle forskjeller. Det finnes nemlig ingen slankeprodukter som virker for alle og det gjelder også for de aller fleste andre helseprodukter, inkludert legemidler.

Effekten varierer fra person til person og derfor vil noen få dårlige erfaringer med for eksempel Fibramin. Typisk så viser en studie at 80 prosent av deltakerne i snitt har gått ned et bestemt antall kilo i løpet av studieperioden. Litt enkelt kan vi da si at 80 prosent hadde gode erfaringer, mens 20 prosent fikk dårlige erfaringer.

Den andre forklaringen på at enkelte har dårlige erfaringer med Fibramin er rett og slett urealistiske forventninger. Dette er et slankemiddel som beviselig virker, men det er ikke noen mirakelkur. Fibramin gir økt metthetsfølelse før og etter måltider, samtidig som søtsuget dempes. Det blir dermed enklere å kutte kalorier, men det må fremdeles gjøres….

Slik funker Fibramin

Som nevnt er Fibramin et helseprodukt som hjelper deg å kutte kalorier og de 2 aktive ingrediensene sørger for god effekt. Krom virker ved å motvirke søtsuget og det er mulig på grunn av en stabiliserende effekt på blodsukkeret. Glucomannan virker ved å fylle magesekken med kostfibre, slik at du begynner å føle deg mett allerede før du spiser. Videre vil metthetsfølelsen vare lengre etter måltider. Dersom du velger å forsøke Fibramin kan du med andre ord slanke deg uten sultfølelse.

Slankediett + Fibramin

Du kan fint slanke deg ved å spise slik du gjør i dag, bare litt mindre porsjoner. Ved hjelp av Fibramin blir det mye enklere. Mange har imidlertid god erfaring med å bruke Fibramin i kombinasjon med slankedietter som 5:2 dietten, med flere. De 2 dagene med faste blir mye enklere dersom du bruker Fibramin som reduserer risikoen for at du sprekker.

Les mer