Brun & Slank fra Lectinect

Sist oppdatert

Sliter du med å gå ned i vekt? Ønsker du en finere og mer gyllen brunfarge hele året? Da bør du definitivt vurdere å teste ut Brun & Slank fra det anerkjente merkenavnet Lectinect. De dokumenterte ingrediensene og et godt tilbud på Brun & Slank er noe av det du kan lese om i denne artikkelen.

Et reseptfritt som både gjør det brunere og slankere kan virke for godt til å være sant. Det er det ikke, men det er viktig å være realistisk. Dersom Brun & Slank skal gjøre det slankere er det viktig at du også tenker på livsstilen din. Ingen slankeprodukter kan utføre mirakler….

Tilbud på Brun & Slank

Lectinect er en aktør som blant annet står bak bestselgere Lectinect Mage og nå slår de til med et meget godt tilbud på Brun & Slank. Ny kunder kan bestille hele 2 måneders forbruk til kun 79 kroner og da er frakt inkludert. Du kan med andre ord teste Brun & Slank til en meget rimelig pris og dette produktet selges som et bindingsfritt abonnement. Det er med andre ord ingen forpliktelser knyttet til tilbudet på Brun & Slank. (Husk å si opp ditt abonnement, dersom du mot formodning ikke er fornøyd). Her finner du tilbudet på Brun & Slank.

Fra forhandlerens salgssider

Et produkt med dokumenterte virkestoffer som gjør deg brunere og som har e positiv effekt på forbrenningen. Det er hovedbudskapet til Lectinect som naturligvis kommer med argumenter om hvorfor du bør teste Brun & Slank. Ellers kan du lese om hvordan dette helseproduktet virker og du kan lese litt om de aktive ingrediensene. Alt i alt er dette troverdige og informative salgssider som vi har stor sans for.

Vi legger til

Forhandlerens påstander fremstår som troverdige og faktisk kan Brun & Slank også gi helsefordeler som ikke er nevnt på salgssidene. Vi anbefaler med andre ord gjerne at du tester ut Brun & Slank og vi avslutter med litt informasjon om hvorfor dette helseproduktet virker. Kort forklart virker dette skjønnhetsproduktet fordi ingrediensene har godt dokumentert effekt og en av disse ingrediensene er Betakaroten.

Betakaroten er en ingrediens som omdannes til Vitamin A i huden og de potensielle helsefordelene er mange. En dypere, mer gyllen og mer varig brunfarge er en fordel. I tillegg gir denne ingrediensen en positiv effekt på synet og en styrkende effekt på immunforsvaret. I tillegg til Betakaroten inneholder også Brun & Slank kobber og sink som blant annet er viktig for produksjonen av melanin i huden. (Melanin er stoffet som gir brunfarge).

Brun & Slank inneholder også Ascophyllum nodosum (grisetang, brown seaweed) og dette er en av ingrediensene som sørger for slankeeffekten. Denne tangsorten inneholder nemlig mye jod som er viktig for forbrenningen, samt virkestoffet fucoxanthin som i følge forskere øker kroppens fettforbrenning en god del. Blant annet har russiske forskere påvist et vekttap på nesten 4 kilo pr måned. Brun & Slank inneholder også krom som bevislig motvirker søtsuget, samt kolin som kan øke fettforbrenningen og gi raske resultater.

Les mer