Paraxine behandling mot bakrus

Sist oppdatert

Sliter du med fyllesyke? Er du en av svært mange som opplever bakrus med angst, kvalme og hodeverk? Da bør du lese denne artikkelen om produktet Paraxine. Det finnes nemlig tabletter som motvirker bakrus og behandlingen har dokumentert effekt.

Hvordan kjøpe Paraxine?

I de neste avsnittene kan du lese om hvordan dette helseproduktet virker og du finner noen nyttige tips mot fyllesyke. Først tar vi imidlertid med litt viktig informasjon om hvordan vi her i Norge kan kjøpe Paraxine. I skrivende stund kan vi kjøpe denne behandlingen mot bakrus fra Amazon eller de norske nettsidene til Shytobuy. Sistnevnte tilbyr den beste prisen, den desidert raskeste leveringen og også flere andre fordeler. I skrivende stund koster 30 tabletter/kapsler kun 199 kroner og du får rabatt ved større bestillinger.

Dette skriver selgeren

Paraxine tabletter gir effektiv behandling av bakrus og sørger for at giftstoffene forlater kroppen raskere. Det er påstanden til selgeren som har informative og lett forståelige nettsider. Forklaringen på hvorfor Paraxine virker mot fyllesyke er at alkoholen brytes raskere ned og det er en påstand som støttes av uavhengig forskning på den viktigste ingrediensen i Paraxine. Det er med andre ord ikke nødvendigvis slik at Paraxine vil fjerne bakrusen helt, men sannsynligvis vil perioden med bakrus bli mye kortere.

Vår kommentar

Drikker du veldig mye alkohol og lite vann vil bakrus være umulig å unngå, men ved hjelp av Paraxine kan bakrusen reduseres. Drikke du moderate mengder alkohol kan nok behandling med Paraxine fjerne bakrusen helt. Det er påstander vi kommer med etter å ha lese om forskning på den aktive ingrediensen asparagin, en aminosyre som i følge studier stimulerer nedbrytingen av alkohol og giftstoffer. Paraxine inneholder også gelatin som styrker immunforsvar og motvirker kvalmen som følger med bakrus. Den siste ingrediensen i Paraxine er Phenylalanie som hjelper mot de psykiske plagene ved bakrus, for eksempel uro og fylleangst.

Tips mot fylleangst

Kjedelig tips som å drikke mindre alkohol skal du slippe å få fra oss, men det er et litt kjedelig tips som hjelper veldig godt mot bakrus og det er vann. Drikk mye vann før du legger deg og også dersom du våkner i løpet av natten. Sov også gjerne litt ekstra slik at alkoholen får tid til å brytes ned. Cola er for øvrig et godt alternativ til vann og virker minst like godt. Både sukker og koffein kan bidra til å motvirke fyllesyke.

Ved siden av Paraxine finnes det også andre tabletter som kan brukes som behandling mot bakrus og da tenker vi på smertestillende som paracet og ikke minst på allergitabletter. Smertestillende virker relativt godt mot skallebank og allergitabletter kan motvirke bakrus generelt, men bør da tas både før og etter et måltid.

Det siste tipset mot bakrus er enkelt og greit å drikke mer. Det er et heller tvilsomt tips, men aktuelt dersom bakrusen er helt forferdelig. Ved å drikke moderate mengder dagen derpå kan du utsette bakrusen som også vil bli mildere. Det presiseres at artikkelforfatteren ikke har medisinsk utdannelse, at legemidler alltid bør brukes som foreskrevet, samt at våre tips om behandling av bakrus ikke er ment som medisinske råd.

Les mer